Facebook Pixel Νέα στάση από την ΑΔΕΔΥ
Life
| 2011-02-08 12:42:00

Νέα στάση από την ΑΔΕΔΥ

Νέα στάση από την ΑΔΕΔΥ

Σε νέα στάση εργασίας προχωρά την Πέμπτη στις 12:00 το μεσημέρι η ΑΔΕΔΥ λίγο πριν την γενική απεργία της 23ης Φεβρουαρίου

Το φλέγον ζήτημα εξακολουθεί να είναι η επικουρική ασφάλιση.
Νέα στάση εργασίας από την ΑΔΕΔΥ

Στις 13:00 προγραμματίζεται συγκέντρωση στο Ταμείο Πρόνοια Δημοσίων Υπαλλήλων στην οδό Σταδίου 31.

«Η κυβέρνηση και η τρόικα μετά την επίθεση στις κύριες συντάξεις και τα ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, υλοποιεί το σχέδιο για την περικοπή των δικαιωμάτων μας στον τομέα της επικουρικής ασφάλισης. Στα πλαίσια του αντι-ασφαλιστικού Νόμου, το Κράτος αποχωρεί από την επικουρική ασφάλιση. Με την πολιτική αυτή περιορίζονται τα δικαιώματα των ασφαλισμένων και τα Ασφαλιστικά Ταμεία μετατρέπονται σε Ταμεία ελάχιστων προνοιακών επιδομάτων.

Τη στιγμή που τα Ταμεία δεν έχουν πλέον χρήματα εξαιτίας της καταλήστευσης των αποθεματικών τους και των πολιτικών που όλα αυτά τα χρόνια ακολουθήθηκαν, τη στιγμή που εξαιτίας του «παγώματος» των προσλήψεων και της ταυτόχρονης αύξησης του αριθμού των συνταξιούχων, έχει αλλάξει δραματικά η σχέση εργαζομένων - συνταξιούχων, προωθούν τις αναλογιστικές μελέτες για να «νομιμοποιήσουν» το έγκλημά τους σε βάρος των δικαιωμάτων μας», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags