Facebook Pixel Και τρομοκράτης ο Παλαιοκώστας;
Life
| 2011-02-08 20:44:00

Και τρομοκράτης ο Παλαιοκώστας;

Και τρομοκράτης ο Παλαιοκώστας;

Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε πριν από λίγη ώρα για τον Βασίλη Παλαιοκώστα, καθώς υπάρχουν στοιχεία που τον συνδέουν με τρομοκρατικές ενέργειες.

Αποτύπωμα του διαβόητου δραπέτη βρέθηκε στον παγιδευμένο Φάκελο που εξερράγη στο υπουργείο, αλλά και στο μαύρο Audi που εντόπισαν την Κυριακή οι αστυνομικοί μετά από συμπλοκή που είχε ως αποτέλεσμα έναν τραυματία αστυνομικό, στη Λειβαδιά.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο Παλαιοκώστας σχετίζεται με την δολοφονία του υπασπιστή του Μιχάλη Χρυσοχοίδη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μετά από έκρηξη παγιδευμένου δέματος.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ένταλμα Συλλήψεως σε βάρος του ήδη καταζητούμενου Παλαιοκώστα Βασίλειου του Λεωνίδα – Ηλία και της Γεωργίας, που γεννήθηκε στο Μοσχόφυτο Τρικάλων, ετών 45, εκδόθηκε σήμερα (08.02.2011) από τον 13ο Ανακριτή Αθηνών. Με βάση το ένταλμα συλλήψεως κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, τρομοκρατικές πράξεις κατά συρροή, ανθρωποκτονία με πρόθεση, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικής βόμβας από τρομοκρατική οργάνωση και θανατηφόρα έκρηξη.

Η υπόθεση αφορά το θανάσιμο τραυματισμό, το βράδυ της 24.06.2010, του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Γεωργίου Βασιλάκη, Υπασπιστή του τότε Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη. Αποτύπωμα του Παλαιοκώστα Βασιλείου βρέθηκε στον παγιδευμένο με εκρηκτικά επιστολικό φάκελο που στάλθηκε ταχυδρομικά στον τότε Υπουργό.
Επιπρόσθετα, ανακοινώνεται ότι, αποτύπωματα του παραπάνω καταζητούμενου Παλαιοκώστα Βασίλειου βρέθηκαν στο αυτοκίνητο, μάρκας AUDI A 4, που εγκαταλείφθηκε προχθές (06.02.2011) το μεσημέρι έξω από τη Χαιρώνεια Βοιωτίας, ύστερα από καταδίωξη και πυροβολισμούς με πολεμικό τυφέκιο κατά Αστυνομικών, που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό ενός Αστυνομικού. Η εξερεύνηση του αυτοκινήτου και των αντικειμένων που εγκαταλείφθηκαν σ΄αυτό συνεχίζονται. Σχετικό είναι το από 06.02.2011 Δελτίο Τύπου της Α.Δ. Βοιωτίας.

Η προανάκριση για το περιστατικό αυτό συνεχίζεται από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία).

Οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε σχετικό με τον παραπάνω καταζητούμενο παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τα τηλέφωνα 170, 1964, 1014. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: Newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags