Facebook Pixel Ο καιρός σήμερα
Life
| 2011-02-09 08:30:00

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και νότια και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 16 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 3 έως 17 στη Δυτική Ελλάδα, από 0 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 3 έως 19 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 4 έως 16 στο Βόρειο Αιγαίο και από 8 έως 17 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωικές περιοχές και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι, ενισχυόμενοι βαθμιαία κατά τόπους σε ισχυρούς και στα βόρεια σε σχεδόν θυελλώδεις. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι, αρχικά δυτικών διευθύνσεων και από το απόγευμα ανατολικών διευθύνσεων, θα πνέουν στο Ιόνιο.

Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί μέτριοι ενισχυόμενοι το απόγευμα σε ισχυρούς.

Ηλιοφάνεια και έντονη αίσθηση κρύου τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 - 15 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με σημαντική εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags