Facebook Pixel Η εισαγγελία καλεί Σίλβιο...
Life
| 2011-02-09 13:21:00

Η εισαγγελία καλεί Σίλβιο...

Η εισαγγελία καλεί Σίλβιο...

Μπελάδες φαίνεται ότι έχει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι το τελευταίο διάστημα, αφού οι Ιταλοί εισαγγελείς θα ζητήσουν σήμερα την άμεση προσαγωγή του σε δίκη. Ο λόγος; Τι άλλο από τα ερωτικά του...

Ιταλοί εισαγγελείς θα ζητήσουν σήμερα την άμεση προσαγωγή του πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε δίκη με την κατηγορία ότι πλήρωσε για την παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών ένα ανήλικο κορίτσι και ότι άσκησε πιέσεις στην ιταλική αστυνομία να την απελευθερώσει όταν κρατούνταν για κλοπή.

Η εισαγγελική αυτή ενέργεια σημαίνει ότι οι δικαστικές αρχές θεωρούν ότι διαθέτουν επαρκή στοιχεία για να παραλείψουν την δικαστική προκαταρκτική διαδικασία και αναμένεται να ενισχύσει την πίεση επί του 74χρονου ιταλού πρωθυπουργού, η κεντρο-δεξιά κυβέρνηση του οποίου κρέμεται από μία κλωστή.

Η αίτηση για άμεση προσαγωγή σε δίκη αναμένεται να κατατεθεί στις 12.00 ώρα Ελλάδος. Στη συνέχεια ένας δικαστής θα έχει προθεσμία πέντε ημερών για να αποφασίσει, αν και αυτή η προθεσμία είναι δυνατόν να παραταθεί για λίγες ακόμη ημέρες. Εάν ο δικαστής συμφωνήσει, η δίκη θα αρχίσει σε διάστημα δύο μηνών.

Ο Μπερλουσκόνι ισχυρίζεται ότι αριστεροί εισαγγελείς, που εκκινούνται από πολιτικά κίνητρα, τον καταδιώκουν και προσπαθούν να καταστρέψουν την καριέρα του και μέχρι στιγμής έχει αρνηθεί να καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση Ρούμπι.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags