Facebook Pixel Το πρωί οδηγός λεωφορείου, το βράδυ Ωνάσης…
Life
| 2011-02-09 19:05:00

Το πρωί οδηγός λεωφορείου, το βράδυ Ωνάσης…

Το πρωί οδηγός λεωφορείου, το βράδυ Ωνάσης…

Η σημερινή εκπομπή του Νίκου Σαμοΐλη, «Για λογαριασμός σας», έχει πολύ ενδιαφέρον! Ο παρουσιαστής της εκπομπής ασχολείται με την υπόθεση ενός τύπου που την έχει δει Ωνάσης! Μάλιστα δεν δίστασε να κάνει δώρο σε ερωμένη ένα διαμέρισμα…

Όπως αναφέρει το τρέιλερ της εκπομπής, «ο Δημήτρης είναι οδηγός λεωφορείου, 40 χρονών, ανύπαντρος και κάτοχος 159 πιστωτικών καρτών! Η μανία του να κάνει μια ζωή πέρα από τις οικονομικές του δυνατότητες, βύθισε στο χρέος όχι μόνο τον ίδιο, αλλά και τους δικούς του, οι οποίοι όταν ανακάλυψαν την αλήθεια πήραν δάνεια για τον βοηθήσουν, ενώ η αδερφή του αναγκάστηκε να υποθηκεύσει ακόμα και το σπίτι της.

Εάν ο Νίκος Σαμοΐλης δεν καταφέρει να βοηθήσει τον Δημήτρη, κινδυνεύει τόσο το σπίτι της αδερφής του όσο και το κατάστημα της μητέρας του, το οποίο αποτελεί και το μοναδικό περιουσιακό της στοιχείο».

Το θέμα είναι ότι ο συγκεκριμένος τύπος αποτελεί μία πολύ ξεχωριστή περίπτωση, Είναι πολύ αναίσθητος αδερφάκι μου. Το έπαιζε large και μόλις άκουσε το τελικό ποσό που χρωστάει άρχισε να γελάει, ενώ οι δικοί του είχαν βάλει τα κλάμματα.

Ο Νίκος Σαμοΐλης μάλιστα, αποκάλυψε σε σημερινή εκπομπή στον Αlpha, ότι ο Δημήτρης είχε κάνει ακόμα και δώρο σε ερωμένη του…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags