Facebook Pixel Ο καιρός σήμερα
Life
| 2011-02-11 08:20:00

Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα

Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις που στα δυτικά θα είναι πυκνότερες, κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα περιμένουμε την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -6 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 16 στη Δυτική Ελλάδα, από -2 έως 15 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 2 έως 12 στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο και από 8 έως 14 - 15 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωικές περιοχές και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα νότια σχεδόν θυελλώδεις, αλλά από τις απογευματινέ ώρες θα στραφούν σε νότιους – νοτιοδυτικούς μέτριους με τάσεις ενίσχυσης. Σχεδόν μέτριοι άνεμοι δυτικών διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο, ενώ στον Κορινθιακό θα επικρατήσει ενισχυμένο δυτικό ρεύμα εντάσεων 6 – 7 μπ.

Ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 - 15 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι, στρεφόμενοι από το απόγευμα σε νοτιοδυτικούς και ενισχυόμενοι τοπικά σε μέτριους.

Λίγες αραιές νεφώσεις και πολύ κρύο τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags