Facebook Pixel Τα λάθη των ερωτευμένων
Life
| 2011-02-11 08:45:00

Τα λάθη των ερωτευμένων

Τα λάθη των ερωτευμένων

Τι δεν πρέπει να κάνετε πριν τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου.
 

Η γιορτή των ερωτευμένων έφτασε και μαζί της έφτασε και το άγχος σου σχετικά με το πώς θα είσαι μια κούκλα τη μεγάλη μέρα. Αν έχεις αρχίσει να αγχώνεσαι από τώρα για το πώς θα έχεις τέλειο δέρμα και πώς θα λάμπεις από την κορυφή ως τα νύχια τότε δεν έχεις παρία να διαβάσεις παρακάτω όλα τα μυστικά για το πώς θα γίνεις η απόλυτη κούκλα για τον Βαλεντίνο σου!

Τι δεν πρέπει να κάνεις πριν το ραντεβού με τον έρωτα σου

Σίγουρα το στρες του συγκεκριμένου ραντεβού είναι πολύ μεγάλο όμως δεν πρέπει να αφήσεις το άγχος να καταστρέψει το δερματάκι σου. Τι δεν πρέπει να κάνεις για να είσαι θεά στο ραντεβού μαζί του;

Μουστάκι λέω και κλαίω: Μπορεί οι ενοχλητικές σκουρόχρωμες τριχούλες στο άνω χείλος σου έκαναν την εμφάνιση τους πριν τη μεγάλη γιορτή του έρωτα και αποφάσισες να τις ξεριζώσεις μια και καλή; Δυστυχώς κουκλίτσα τα νέα δεν είναι και πολύ καλά αφού καλά θα κάνει να μην το αφήσεις για την τελευταία στιγμή αφού το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να καταλήξεις με κοκκινίλες και ερεθισμούς που κάθε άλλο παρά σέξι είναι! Φρόντισε να ακολουθήσεις πιστά τη ρουτίνα της ομορφιάς σου και να ξεριζώσεις τις ενοχλητικές τριχούλες μέχρι και τις 10 ας πούμε του μήνα έτσι ώστε να μην αφήσεις περιθώρια για ερεθισμούς τη μεγάλη μέρα!

Μην ξυριστείς με το ξυράφι της προγιαγιάς σου: Το να ξυριστείς με ένα παλιό ξυράφι τελευταία στιγμή μπορεί να προκαλέσει πολλούς αντιαισθητικούς ερεθισμούς στο δερματάκι σου, θέαμα που δεν είναι καθόλου ωραίο. Οι κοκκινίλες σαν σπυράκι που μπορεί να δημιουργηθούν από την επαφή του δέρματος σου με το ξυράφι δεν είναι ότι καλύτερο αλλά και ειδικά στα πιο απόκρυφα σου σημεία δεν είναι το καλύτερο. Φρόντισε να μην κάνεις αποτρίχωση τελευταία στιγμή και προτίμησε μια αποτριχωτική κρέμα ή τη χαλάουα που δεν ερεθίζει τόσο πολύ το δερματάκι σου και το αφήνει απαλό και βελούδινο!

Με το άρωμα του έρωτα: Μπορεί ο αγαπημένος σου να λατρεύει το άρωμα σου , πώς θα σου φαινόταν όμως για εκείνη μέρα να δοκίμαζες ένα καινούργιο άρωμα που θα τον ξεσήκωνε χωρίς προηγούμενο; Ένα άρωμα αισθησιακό και σέξι που θα τον διεγείρει και θα τον κάνει να φωνάζει «σ’ αγαπώ» μόλις σε αντικρίσει! Μην ξεχνάς ότι το άρωμα έχει την ικανότητα να αυξομειώνει τα επίπεδα της τεστοστερόνης του ανταποκρινόμενα στη μυρωδιά σου και να τον κάνει τούρμπο. Επέλεξε ένα άρωμα ανεβαστικό και ιδιαίτερο που θα αφήσει ανεξίτηλη στη μνήμη του τη μέρα αυτή!

Μην ξεχάσεις τα βασικά: Καθαρισμός προσώπου, απολέπιση για να εξαφανίσεις τα νεκρά κύτταρα και την αγαπημένη σου ενυδατική για να δείχνει η επιδερμίδα σου πιο λαμπερή από ποτέ είναι τα μυστικά περιποίησης που σου χαρίζουν την πιο σημαντική θέση στην καρδιά του και… χρόνια σας πολλά!

ΠΗΓΗ: womenonly.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags