Facebook Pixel Tι άλλο θα έβρισκαν;
Life
| 2010-12-23 16:16:00

Tι άλλο θα έβρισκαν;

Tι άλλο θα έβρισκαν;

Άναυδοι έμειναν οι γιατροί του νοσοκομείου Ρίου όταν κλήθηκαν να βγάλουν από τα σεξουαλικά όργανα μιας κοπέλας έναν αναπτήρα, ένα καπάκι στυλό και ένα νυχοκόπτη!

Η νεαρή γυναίκα επισκέφθηκε το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και ζήτησε επειγόντως να δει έναν γυναικολόγο. Η νοσηλεύτρια που την υποδέχτηκε της ζήτησε να τη βοηθήσει, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε ευγενικά...

Ο ειδικευόμενος γιατρός που πήγε να συναντήσει την ασθενή δεν πίστευε στα αφτιά του όταν εκείνη τον παρακάλεσε να της βγάλει από τον κόλπο της το καπάκι ενός στυλό! «Είχα βάλει μέσα ένα στυλό και έμεινε το καπάκι», του είπε χαρακτηριστικά και με ύφος εμφανώς τρομοκρατημένο...

Ο γιατρός έβγαλε το καπάκι, ωστόσο πήρε άλλη μια... δόση σοκ όταν η κοπέλα τον πληροφόρησε ότι είχε -αυτή τη φορά μέσα στο ακραίο άνοιγμα του γαστρεντερικού της σωλήνα- έναν αναπτήρα! Ο γυναικολόγος, προσπαθώντας παράλληλα να δείχνει όσο πιο ψύχραιμος μπορούσε, της είπε ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο μόνος του, αφού χρειαζόταν χειρουργός.

Υστερα από λίγα λεπτά μετέβη στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου και χειρουργός, με τη βοήθεια του οποίου αφαίρεσαν τον αναπτήρα. Η δουλειά τους όμως δεν είχε τελειώσει εκεί αφού με έκπληξη διαπίστωσαν ότι εκτός από τον αναπτήρα, μέσα της υπήρχε και ένας νυχοκόπτης!

Οταν η χειρουργική επέμβαση ολοκληρώθηκε, οι δύο γιατροί έδωσαν στη νεαρή γυναίκα τις απαραίτητες ιατρικές οδηγίες και κατόπιν της έδωσαν εξιτήριο. Σε χρόνο-μηδέν το περιστατικό έκανε τον γύρο του νοσοκομείου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια, έκπληξη και ερωτηματικά.

Πηγή: newscity1.net

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags