Facebook Pixel Στο πλευρό των μεταναστών…
Life
| 2011-02-11 21:59:00

Στο πλευρό των μεταναστών…

Στο πλευρό των μεταναστών…

Ομάδα δημοσιογράφων και η αθλητική οικολογική ανθρωπιστικήΚίνηση Hasta la Victoria Siempre, θα βρεθούν στο πλευρό των εργατών μεταναστών απεργών πείνας, που συνεχίζουν τον συγκινητικό αγώνα τους σε κτίριο της οδού Πατησίων.

Τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στις 14.30. θα διεξαχθεί φιλική ποδοσφαιρική αναμέτρηση με δημοσιογράφους. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Γαλατσίου (Άλσος Βεΐκου) και η είσοδος θα είναι ελεύθερη στο γήπεδο της αλληλεγγύης.

Πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, ο Βασίλης Λέκκας με τον Νίκο Σπάθα και το μουσικό σχήμα ΒΟΜΒΟΙ θα μας τραγουδήσουν …μουσική = αθλητισμός = πολιτισμός.

Ο Μίμης Παπαϊωάνου, ο Νίκος Σαργκάνης, ο Σάββας Κωφίδης, ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο Κώστας Μουρατίδης, ο Νίκος Μάλιαρης, ο Νίκος Μπογιόπουλος, ο Βασίλης Λέκκας, ο Γιώργος Κτενάς, ο φροντιστής της ΑΕΚ (ο γνωστός) Μήτσι και οι υποστηρικτές της Hasta la Victoria Siempre θα είναι εκεί. Με την ομάδα της Ηasta θα αγωνιστούν οι εργάτες μετανάστες Άλι και Αμντελγάνι («Λούα Λούα »), εκπροσωπώντας τους απεργούς πείνας.

Προπονητής ο Σάββας Παπάζογλου, αγωνιστής παλαίμαχος του Ολυμπιακού.

Για την ομάδα των δημοσιογράφων:

Μένιος Σακελλαρόπουλος, Γιάννης Θειακός, Θοδωρής Ζαρμακούπης,Χρήστος Κοντός, Βασίλης Παπαθεοδώρου,Νικόλας Βασιλαράς, Κώστας Μανωλιουδάκης, Μιχάλης Κοσμετάτος,Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Βασίλης Μπακόπουλος κ.α.

 Ο πρόεδρος του συνδέσμου παλαιμάχων τού Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, θα τιμήσει με την παρουσία του και θα αγωνιστεί συμβολικά και με τις δύο ομάδες.

«Αν υπάρχει άνθρωπος σε κάποιο σημείο τού πλανήτη που υποφέρει και αδικείται, πρέπει να συμπάσχουμε και να πολεμάμε γι’ αυτό». Che

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags