Facebook Pixel Αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων του Προαστιακού
Life
| 2011-02-13 11:00:00

Αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων του Προαστιακού

Αύξηση στην τιμή των εισιτηρίων του Προαστιακού

Αύξηση που φτάνει έως και το 40% τίθεται σε ισχύ, από την Δευτέρα, στο δίκτυο δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηροδρόμου, καθιστώντας ιδιαίτερα ακριβές τις μετακινήσεις.

Οι αυξήσεις που ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κινούνται στην λογική των πρόσφατων αυξήσεων στα εισιτήρια του ΟΑΣΑ. Στο αστικό κομμάτι του προαστιακού δηλαδή σε όλες τις περιοχές όπου το απλό εισιτήριο έως σήμερα κοστίζει 1 ευρώ από την Δευτέρα η τιμή του διαμορφώνεται στο 1,40 ευρώ (αύξηση 40%).

Στην διαδρομή Αθήνα – Κόρινθος το απλό εισιτήριο από τα 6 ευρώ σήμερα ανεβαίνει στα 9 ευρώ ενώ το εισιτήριο επιστροφής από τα 10 ευρώ στα 14 ευρώ.

Στη διαδρομή Αθήνα - Κιάτο το απλό εισιτήριο από το 8 ευρώ ανεβαίνει στα 12 ενώ το εισιτήριο με επιστροφή από τα 14 ευρώ στα 18 ευρώ.

Στην διαδρομή από Αθήνα στους Αγίους Θεοδώρους και την Κινέττα το απλό εισιτήριο από τα 4 ευρώ ανεβαίνει στα 6 ενώ αυτό με επιστροφή από τα 7 στα 10 ευρώ. Το απλό εισιτήριο για μία διαδρομή από το Αεροδρόμιο στο Κιάτο από τα 10 ευρώ ανεβαίνει στα 14 ευρώ.

Αντίστοιχα μεγάλες είναι και οι αυξήσεις που επιβάλλονται στις τιμές των καρτών το κόστος της μηνιαίας κάρτας για διαδρομές μεταξύ Αθήνας – Κιάτου και Αθήνας – Κορίνθου από τα 120 ευρώ ανεβαίνει στα 150 ενώ αντίστοιχα το κόστος της ετήσιας κάρτας αυξάνεται από τα 900 ευρώ στα 1350 ευρώ.

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags