Facebook Pixel Ελεύθερος ο Ψωμόπουλος
Life
| 2011-02-13 16:40:00

Ελεύθερος ο Ψωμόπουλος

Ελεύθερος ο Ψωμόπουλος

Ο Χρήστος Ψωμόπουλος (πρώην της Άννας Βίσση και της Τζούλιας Αλεξανδράτου) και τέως ναύτης, που είχε βρεθεί στις φυλακές Κορίνθου με καταδίκη 5 χρόνων, παραδόθηκε ελεύθερος στην κοινωνία.

Το δικαστήριο την περίοδο που είχε παρουσιαστεί στο Ναυτικό τον έκρινε ένοχο για οικονομικές παρατυπίες και τον καταδίκασε ερήμην σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και δέκα μηνών για ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης και απειλή σε γνωστό επιχειρηματία ηχητικών συστημάτων.

Τον Μάρτιο του 2010 ο Ψωμόπουλος ως αδειούχος ναύτης βρέθηκε στα μπουζούκια στον Βασίλη Καρρά, όπου κατά ατυχία του εκεί ήταν μ' άλλη παρέα και ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντίδης. Ο Ψωμόπουλος τον φώναξε και όταν ο δημοσιογράφος έσκυψε για να τον ακούσει, εκείνος του δάγκωσε και του ... μάσησε το αυτί.

Μετά από δύο αναβολές η υπόθεση "δάγκωμα αυτιού" εκδικάστηκε στο Πενταμελές Ναυτοδικείο Πειραιά η μήνυση που υπέβαλε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης κατά του Χρήστου Ψωμόπουλου, επειδή ο τελευταίος τον δάγκωσε στο αυτί. Ο τελευταίος δεν είχε παραστεί στη δίκη καθώς κρατούνταν στις Φυλακές Κορίνθου.

Ο επιχειρηματίας καταδικάστηκε, τελικά, σε 16 μήνες φυλάκιση (2 μήνες για εξύβριση, 3 μήνες για απειλή και 12 μήνες για σωματική βλάβη) χωρίς αναστολή, ποινή η οποία ήταν εξαγοράσιμη προς 20 ευρώ για κάθε ημέρα.

ΠΗΓΗ: crimesonair

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags