Facebook Pixel "Κρίμα, ρε Πύρρο, κρίμα!'' (ΦΩΤΟ)
Life
| 2012-04-24 19:52:00

"Κρίμα, ρε Πύρρο, κρίμα!'' (ΦΩΤΟ)

"Κρίμα, ρε Πύρρο, κρίμα!'' (ΦΩΤΟ)

Τεράστιες είναι οι αντιδράσεις του κόσμου απέναντι στον Πύρρο Δήμα μετά την απόφασή του να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ. Αμέτρητα τα αρνητικά σχόλια στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook με βαρείς χαρακτηρισμούς!

Μόλις δημοσιοποιήθηκε η είδηση ότι ο Πύρρος Δήμας αποδέχτηκε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος για τις εκλογές της 6ης Μαΐου, στο διαδίκτυο και τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν ήταν λίγοι οι Έλληνες που κατέκριναν την απόφαση του Έλληνα τέσσερις φορές Ολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών, ο οποίος στο παρελθόν δόξασε τη χώρα με τις επιτυχίες του.

Ειδικά στο προσωπικό προφίλ του στο Facebook ο κόσμος έγραψε πολλά αρνητικά σχόλια, εκ των οποίων τα περισσότερα είναι πολύ καυστικά, ενώ δεν έλειπαν και οι βαρείς χαρακτηρισμοί!

Ο σκύλος συγκέντρωσε μερικά από τα σχόλια και σας τα παρουσιάζει. Από τη φωτογραφία θεωρήσαμε σωστό να κρύψουμε τα ονόματα και τις εικόνες των φίλων του Πύρρου που άφησαν το σχόλιό τους στον τοίχο του.

Μερικά από τα σχόλια...

-Κρίμα που σε είχαμε και πρότυπο για τα παιδια μας πρότυπο ελληνικής ψυχής, αλήθεια την δική σου για ποσά την πούλησες ; Άλλη μια απογοήτευση δεν πειράζει έχουμε αρχίσει να συνηθίζουμε πια!!! Ντροπή ειναι το λιγότερο που μπορω να γραψω χωρίς να γίνω χυδαιος....

-Πόσο εύκολα ξεπέφτει ένας άνθρωπος! Ντροπή σου!!

-Ντροπη σου κριμα και σε ειχα για προτυπο......

-ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΞΙΕΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ!!!!ΕΣΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ!!!!!!!!ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!!!!

-KRIMA POLI KRIMA.K META KRAZAME TON EGONO TU SPIRU LUI PU PULISE TO VRAVIO TU PAPU TU.TELIKA OLA EXUN TIN TIMI TUS.LIPAME GIA TA DAKRIA PU EXISA STIS APONOMES TON METALION.LIPAME

-Κριμα, πολυ κριμα... Με τους εθελοδουλους ρε Πυρρο? Απο συμβολο ενος εθνους, μια καρικατουρα στο ηλιο που ΔΥΕΙ!

-Ρε Πύρρο σε είχαμε ψηλά...κρίμα

-πρεπει να ντρεπεσαι.τη δουλεια εχεις εσυ με αυτους που προδοσαν τον λαο που σε χειροκροταγε.

-Τα στερνά τιμούν τα πρώτα Πύρρο,κρίμα λάθος πράξη σε λάθος χρόνο μας πρόδωσες όλους.

-Ντροπη σου Πυρρο!!Δακρυζαμε για την ψυχη που εδινες για την Ελλαδα....τωρα την πουλησες κ αυτη στους προδοτες!

-Για κάποια χρόνια υπήρξες σύμβολο για τον Ελληνικό αθλητισμό αλλα με αυτή σου την κίνηση...Απο εθνικος ηρωας, θα καταντησεις προδοτης?!

σβήνεις την ιστορία που έγραψες με χρυσά γράμματα..

-Ο λαός σε είχε ήρωα, δάκρυζε με τα κατορθώματά σου... και εσύ τον πουλάς για μια θέση στη βουλή.

-Καλησπέρα Πύρρο. Αποδεχόμενος την όποια πρόταση συνεργασίας απ' το ΠΑΣΟΚ, καταργείς το μύθο που έχτισες με ιδρώτα τόσα χρόνια και θα μείνεις στην ιστορία ως ένας ακόμα μεγάλος άνδρας που εξαργύρωσε τη δόξα του με αργύρια. Ελπίζω, να μην απογοητεύσεις τους ανθρώπους που πιστεύουν σε σένα, οι οποίοι εμπνεύστηκαν από την προσπάθεια και το ήθος σου. Αν πεις το "ναι", θα γίνεις ένας δούρρειος ίππος, με τον οποίο οι προδότες του ελληνικού λαού προσπαθούν - για άλλη μία φορά - να αλώσουν αυτή τη χώρα. Ξαπόστειλε την πρόταση από κει πού' ρθε, λοιπόν, κι εξήγησε στον κάθε πολιτικό-εγκληματία πως δεν μπορείς να γίνεις σημαιοφόρος της διαφθοράς τους.

-Πύρρο μην τους αφήσεις να σε εκμεταλλευτούν, ο κόσμος σε αγάπησε, μην μας απογοητεύσεις!

-αν ειναι αληθεια οτι θα κατεβεις με το πασοκ οι ελληνες που δακρυσαν απο χαρα οταν πηρες τα χρυσα θα ξαναδακρυσουν απο λυπη νιωθωντας προδομενοι ακομα μια φορα...

-Πύρρο σε αγαπαει ολη η Ελλαδα χωρις εξαιρεσεις. Γιατι θες να το αλλαξεις αυτο και να πας με τους προδοτες του εθνους; Μεχρι σημερα τιμουσες την Ελληνικη σημαια και τωρα θες να πας με το Πασοκ που εχει εξαθλιωσει την Ελλαδα; Γιατι; Για τα λεφτα;

-Πύρρο άσε αυτή τη φορά τη μπάρα, σου αξίζουν πολύ καλύτερα λεβέντη μου !

-Δεν τους χρωστάς τίποτα! Μόνο στην καρδιά σου χρωστάς!!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags