Facebook Pixel Πήδημα χωρίς καπότα
Life
| 2012-05-04 23:33:00

Πήδημα χωρίς καπότα

Πήδημα χωρίς καπότα

Ο Κώστας Καίσαρης ασχολείται με το μείζον θέμα των ημερών. Τις ιερόδουλες φορείς του έιτζ και την πρωτοβουλία του Λοβέρδου για ποινικοποίηση του πηδήματος χωρίς προφυλακτικό. Και του ντου που θα κάνει ενδεχόμενα στα μπουρδέλα η σεξουαλική αστυνομία για την επ' αυτοφόρω σύλληψη των παραβατών.

Ο λαός είναι που έχει πει ότι "ο κόσμος καίγεται και το νιμού χτενίζεται". Ο Ανδρέας Λοβέρδος ωστόσο δεν είναι με τη βούρτσα στο χέρι. Παρά το γεγονός ότι σε λίγες πλέον ώρες ανοίγουν οι κάλπες, δεν ασχολείται με τη μάχη του σταυρού σε προσωπικό επίπεδο. Κρατάει Θερμοπύλες σαν Υπουργός Παιδείας. Για λόγους αρχής λοιπόν και όχι δημοσιότητας, έκανε παρέμβαση στο θέμα με τις ιερόδουλες φορείς του έιτζ.

Η πρότασή του έπεσε σαν κεραυνός: "Να ποινικοποιηθεί το σεξ χωρίς προφυλακτικό στις ιερόδουλες που εργάζονται παράνομα". Πράγματι. Ο τόπος είναι τυχερός που έχει πολιτικούς άνδρες σαν τον Ανδρέα Λοβέρδο. Που πάντα προτάσσει το δημόσιο συμφέρον.

Μετά το νταμπλ ο Ανδρέας Λοβέρδος θα μπορούσε να ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό. Ήδη έχει γράψει δυο περισπούδαστα άρθρα στο προσωπικό του μπλογκ για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Θα μπορούσε να γράψει και τρίτο για τις συνέπειες της αποχώρησής του. Δεν το έκανε όμως παρότι το ήθελε σφόδρα.

Επειδή είναι υπεύθυνος άνθρωπος , έπεσε με τα μούτρα στο πήδημα στα μπουρδέλα χωρίς καπότα. Αφού προβληματίστηκε, αφού έσπασε το κεφάλι του βρήκε τη λύση. Δεν φώναξε "Εύρηκα" σαν δεύτερος Αρχιμήδης αλλά σεμνά και ταπεινά πρότεινε την ποινικοποίηση του.

Θα μου πείτε τώρα υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που δεν είναι καθόλου τυπικές. Πώς θα γίνεται ο σχετικός έλεγχος; Θα μπουκάρουν οι Ράμπο του Υπουργείου Υγείας στα μπουρδέλα όπως το ΣΔΟΕ; Θα μπαίνουν στο δωμάτιο όπου γίνεται η πράξη και θα κάνουν επιτόπου διάγνωση: "Βγάλτε τον έξω κύριε και δείξτε μας την καπότα". Αν δεν υπάρχει καπότα, η πουτάνα θα οδηγείται στο αυτόφωρο. Όπως και ο πελάτης. Κάτι ανάλογο με αυτόν που καβαλάει μηχανάκι χωρίς κράνος. Η' αυτοκίνητο χωρίς ζώνη.

Πράγματι. Η Υγεία είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα για να είναι στα χέρια του κάθε Λοβέρδου. Όταν μάλιστα σχετικά με το επίμαχο θέμα οι ιερόδουλες φορείς του έιτζ έχουν φτάσει τις 17 και χιλιάδες (μαλάκες) πελάτες παίρνουν τηλέφωνο για το πώς και πού θα υποβληθούν σε εξετάσεις. Πράγματι το θέμα είναι σοβαρό.

Το σεξ όμως χωρίς προφυλακτικό είναι το κερασάκι στην τούρτα ενός οργανωμένου εγκλήματος. Οργανωμένο έγκλημα εξασφαλίζει την είσοδο στη χώρα ανήλικων κοριτσιών. Οργανωμένο έγκλημα τα διοχετεύει σε οίκους ανοχής. Οργανωμένο έγκλημα νοικιάζει τα σπίτια, εποπτεύει τη δουλειά και λυμαίνεται τις εισπράξεις και τα κέρδη. Οργανωμένο έγκλημα διατηρεί, όπως λένε οι αρμόδιοι, 315 παράνομους οίκους ανοχής στην Αθήνα. Οργανωμένο έγκλημα διακινεί τις ιερόδουλες μέσω ίντερνετ.

Όλα αυτά είναι πασίγνωστα στον κόσμο και γνωστά στις Αρχές. Επειδή όμως τα λεφτά είναι πολλά και υπάρχει περίσσευμα για μερτικά δεξιά κι αριστερά, η δουλειά πάει ρολόι. Και αυτή τη δουλειά οφείλει να χαλάσει το κράτος.

Το πήδημα με ή χωρίς προφυλακτικό είναι η τελευταία πράξη του δράματος. Είναι για να κάνουν φτηνή πολιτική τύποι σαν τον Λοβέρδο. Αν είσαι υπεύθυνος και σοβαρός σαν κράτος ή σαν λειτουργός του, ξεκινάς από την αρχή. Χτυπάς το πρόβλημα από τη ρίζα του. Από την είσοδο αυτών των κοριτσιών στη χώρα μέχρι την εγκατάσταση τους στους παράνομους οίκους ανοχής ή το πεζοδρόμιο της οδού Αθηνάς και των γύρω δρόμων. Αυτό κάνεις αν υπηρετείς τη νομιμότητα και προστατεύεις τη δημόσια υγεία.

Αν αγνοείς όλα τα άλλα και ξεκινάς από το πήδημα χωρίς καπότα, είσαι Λοβέρδος.

(Ήδη ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη στις ιερόδουλες για απόπειρα βαριάς σωματικής βλάβης. Άρα ο Λοβέρδος, οι δήθεν εκρήξεις και η πρόταση του για ποινικοποίηση του σεξ χωρίς καπότα είναι τρίχες κατσαρές).

ΠΗΓΗ: Sport24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags