Facebook Pixel Έκλεψαν το κολατσιό των παιδιών γιατί πείναγαν!
Life
| 2011-02-15 15:17:00

Έκλεψαν το κολατσιό των παιδιών γιατί πείναγαν!

Έκλεψαν το κολατσιό των παιδιών γιατί πείναγαν!

Δεν έχει «πάτο» το βαρέλι της εξαθλίωσης στην οποία φτάνει όλο και περισσότερος κόσμος.

Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το φαινόμενο κάποιοι να φτάνουν στο έσχατο σημείο να κλέβουν ακόμη και το… κολατσιό μικρών παιδιών; Κι όμως, αυτό το απίστευτο περιστατικό συνέβη στη Μαγνησία κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής!

Όσο οι ανήλικοι μαθητές ενός δημοτικού σχολείου της Νέας Ιωνίας Βόλου απολάμβαναν το παιχνίδι τους κάτω από τον ζεστό χειμωνιάτικο ήλιο στο πάρκο όπου τους είχαν πάει οι δάσκαλοί τους για ημερήσιο περίπατο, κάποιοι άγνωστοι βρήκαν την ευκαιρία να χορτάσουν την πείνα τους αφήνοντας τα παιδιά νηστικά! Οι «πεινασμένοι» έκαναν πραγματική… επιδρομή στα μπουφάν και τα καλαθάκια των μικρών μαθητών και έκλεψαν από τα λιγοστά κέρματα ως τα σάντουιτς ή τα κρουασάν που τους είχαν ετοιμάσει οι γονείς τους!

Κανείς από τους δασκάλους, που ήταν απορροφημένοι με την επιτήρηση των παιδιών, δεν είδε τους δράστες, οι οποίοι έσπευσαν να εξαφανιστούν πριν τους αντιληφθεί κάποιος. Οι κλοπές έγιναν αντιληπτές όταν οι μαθητές… πείνασαν, αλλά μη βρίσκοντας το κολατσιό τους η ημερήσια εκδρομή είχε κακή κατάληξη.

ΠΗΓΗ: newsday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags