16/02/11 - 08:30

Ο καιρός σήμερα

Παροδικές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με τοπικές βροχές στην Πελοπόννησο, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την Ήπειρο, με ένταση των φαινομένων από το βράδυ στα βορειοδυτικά περιμένουμε σήμερα.

Ο καιρός σήμερα
47.193views 0shares

Μη χάσεις την ευκαιρία: Κάνε τώρα ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου στη μισή τιμή!

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 ως 9 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 5 ως 15 στη Δυτική Ελλάδα, από 7 ως 12 βαθμούς στην Κεντρική, από 6 έως 14 στη Νότια Ελλάδα και από 6 ως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Νοτιοανατολικό και Βόρειο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μπ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς αλλά σταδιακά θα στραφούν σε νότιους – νοτιοανατολικούς μέτριους έως ισχυρούς.

Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι έως ισχυροί αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς. Μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.