Facebook Pixel «Με χτυπάει κατευθείαν στο στήθος»!
Life
| 2011-02-16 10:31:00

«Με χτυπάει κατευθείαν στο στήθος»!

«Με χτυπάει κατευθείαν στο στήθος»!

Ο Λίαμ Νίσον θυμάται τον αγώνα που έκανε πριν από δύο χρόνια για να προλάβει τη σύζυγό του Νατάσα Ρίτσαρντσον στο νοσοκομείο, ύστερα από ένα δυστύχημα που είχε στο σκι, η οποία όμως έχασε τελικά τη ζωή της.

Ο ηθοποιός όταν συνέβη το μοιραίο βρισκόταν σε γυρίσματα στο Μόντρεαλ του Καναδά και δυστυχώς δεν κατάφερε να την προλάβει ζωντανή, όπως εξομολογείται ο ίδιος στο περιοδικό «Esquire».

«Μπήκα στα επείγοντα, υπήρχαν 70, 80 άνθρωποι, με σπασμένα χέρια, μαυρισμένα μάτια, τα πάντα – και για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, κανείς δε με αναγνωρίζει. Βγήκα έξω, είχε τόσο κρύο, και σκεφτόμουν: Τι θα κάνω; Πώς θα περάσω τους security;», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Με αναγνώρισε μία νοσοκόμα που είχε βγει έξω για να κάνει ένα τσιγάρο. Ένιωσα τόσο ευγνώμων, πρώτη φορά ένιωσα τόσο ευτυχισμένος που κάποιος με αναγνώριζε. Γυρνάει η νοσοκόμα και μου λέει: μπες από αυτή εδώ την πόρτα, στρίψε αριστερά και θα τη βρεις σε εκείνο το δωμάτιο. Και πρόλαβα να τη φτάσω. Αλλά το δωμάτιο ήταν γεμάτο από πολύ νεαρούς γιατρούς, έμοιαζαν 18χρονα που μου είπαν ό, τι χειρότερο. Ο,τι χειρότερο!».

Συνεχίζοντας, επεσήμανε: «Είναι εύκολο να κάνεις πλάνα για δουλειά, να γεμίσεις το πρόγραμμά σου δουλειές. Αυτό είναι αποτελεσματικό. Μα το περίεργο πράγμα με τον πόνο είναι ότι ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος για κάτι τέτοιο. Νομίζεις ότι με το κλάμα θα το ξεπεράσεις. Αλλά αυτά τα σχέδια, δε λειτουργούν ποτέ! Εμένα με χτυπάει στη μέση της νύχτας. Είμαι έξω περπατάω, νιώθω εντάξει. Και ξαφνικά, μπουμ! Σα να σε χτυπάει κάτι κατευθείαν στο στήθος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags