Facebook Pixel Προκάλεσε σοκ η Lady Gaga! (BINTEO)
Life
| 2011-02-16 12:34:00

Προκάλεσε σοκ η Lady Gaga! (BINTEO)

Προκάλεσε σοκ η Lady Gaga! (BINTEO)

Εμφανίστηκε σε εκπομπή στην τηλεόραση με… εξογκώματα στο πρόσωπο!

Δεν έχει τέλος η έμπνευση της Lady Gaga όσον αφορά το προσωπικό της λουκ και τις εκκεντρικές της εμφανίσεις!

Και εκεί που όλοι νομίζουν ότι τα περίεργα ρούχα που βρίσκει κάποια στιγμή θα εξαντληθούν, εκείνη προχωράει ένα βήμα παραπέρα και πειραματίζεται με το χρώμα της, τα μαλλιά της ακόμα και το δέρμα της!

Η σταρ εμφανίστηκε την Τρίτη στην εκπομπή του Jay Leno με… εξογκώματα στο πρόσωπο, σοκάροντας τους πάντες! Για πολλούς extreme νέους που βαρέθηκαν τα piercing και τα τατουάζ, αυτή είναι η νέα μόδα!

Με χειρουργική επέμβαση βάζουν κάτω από το δέρμα τους μεταλλικά προσθετικά για να δείχνουν ότι έχουν εξογκώματα. Ωστόσο ο εκπρόσωπος της τραγουδίστριας, όταν ερωτήθηκε σχετικά, δεν ξεκαθάρισε εάν η Gaga προχώρησε στην επώδυνη αυτή επέμβαση, ή αν απλώς ο μακιγιέρ της έκανε και πάλι το θαύμα του!

Πολλοί κατηγόρησαν την τραγουδίστρια, επειδή προώθησε μία τόσο επικίνδυνη μόδα, ενώ άλλοι έσπευσαν να δηλώσουν ότι το έκανε υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Αλλωστε η ίδια παραδέχτηκε, λίγο πριν τα Grammys, ότι καπνίζει μαριχουάνα όταν γράφει τραγούδια. Όπως είπε στο CBS 60 Seconds: «Καπνίζω πολύ χόρτο όταν γράφω τραγούδια. Και πίνω και πολύ ουίσκυ!».


ΠΗΓΗ: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags