Facebook Pixel Κινδύνεψε η ζωή της Σερίνα Γουίλιαμς!
Άλλα Σπορ
| 2011-03-03 15:42:00

Κινδύνεψε η ζωή της Σερίνα Γουίλιαμς!

Κινδύνεψε η ζωή της Σερίνα Γουίλιαμς!

Η Σερίνα Γουίλιαμς επιβεβαίωσε τη δραματική περιπέτεια με την υγεία της τις τελευταίες ημέρες καθώς αναρρώνει σπίτι της στο Λος Άντζελες, υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση. 

Η Αμερικανίδα που χρειάστηκε θεραπεία έκτακτης ανάγκης λόγω θρόμβου αίματος στον ένα πνεύμονά της, αισιοδοξεί ότι θα επιστρέψει τον Μάιο στα courts!

«Πέρασα πολύ δύσκολες και τρομακτικές στιγμές. Είναι απογοητευτικό... Τώρα είμαι καλύτερα. Είμαι σπίτι και δουλεύω με τους γιατρούς για να κρατήσουμε την κατάσταση υπό έλεγχο», τόνισε χαρακτηριστικά η Σερίνα Γουίλιαμς σε δήλωσή της, ρίχνοντας φως σε μια «σκοτεινή» υπόθεση.

H 29χρονη Αμερικανίδα την περασμένη Κυριακή βρέθηκε σε εκδήλωση για τα Oscars όπου φωτογραφήθηκε κιόλας και την επόμενη ημέρα διακομίστηκε εσπευσμένα σε κλινική του Λος Άντζελες, όπου χρειάστηκε έκτατη εγχείρηση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με το αίμα στους πνευμονές της.

«Ευτυχώς το προλάβαμε. Με τη συμβολή των γιατρών που παρακολουθούν συνέχεια την κατάστασή της, η Σερίνα είναι σπίτι της υπό αυστηρή ιατρική παρακολούθηση», αρκέστηκε να πει η εκπρόσωπος της Γουίλιαμς, Nicole Chabot.

Αυτό ήταν το τελευταίο και πιο σοβαρό επεισόδιο στην υγεία της κορυφαίας Αμερικανίδας τενίστριας η οποία δεν έχει αγωνιστεί από τον Ιούλιο του 2010, όταν κατέκτησε τον τίτλο στο Wimbledon και λίγες μέρες αργότερα έκοψε το δεξί της πόδι με γυαλί σε εστιατόριο του Λονδίνου.

Παρά τις άσχημες τελευταίες εξελίξεις, η Σερίνα είναι αισιόδοξη ότι θα επιστρέψει στα αγαπημένα της courts και μάλιστα πολύ σύντομα.

«Ξέρω ότι θα είμαι καλά αλλά προσεύχομαι ελπίζοντας να το ξεχάσω το συντομότερο. Ελπίζω να επιστρέψω νωρίς το καλοκαίρι», πρόσθεσε το πρώην Νο1 της κατάταξης και νυν Νο11.

Πάντως σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν κινδυνεύει η καριέρα της Σερίνα Γουίλιαμς. Εφόσον η Αμερικανίδα ξεπεράσει το σοκ από την πρόσφατη περιπέτειά της και φυσικά το πρόβλημα στο δεξί πόδι, θα είναι σε θέση να επιστρέψει στη δράση.

Πηγή: tennis24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags