Facebook Pixel «Μην υποτιμάτε την McLaren!»
Life
| 2011-03-16 17:09:00

«Μην υποτιμάτε την McLaren!»

«Μην υποτιμάτε την McLaren!»

O Φερνάντο Αλόνσο δεν παρασύρεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα όσον αφορά στην ανταγωνιστικότητα της νέας McLaren MP4-26.

Οι δυο οδηγοί της ομάδας, Λιούις Χάμιλτον και Τζένσον Μπάτον είναι συγκρατημένα απαισιόδοξοι στις δηλώσεις τους όσον αφορά στη δυναμική του νέου μονοθεσίου.

Ειδικά ο Χάμιλτον που υπήρξε ιδιαίτερα επικριτικός και όσον αφορά στην απόδοση των ελαστικών της Pirelli, δέχτηκε συστάσεις από την McLaren να είναι πιο προσεκτικός στα λεγόμενά του.

Ο Φερνάντο Αλόνσο όμως που έχει βρεθεί το 2007 στις τάξεις της McLaren αρνείται να παρασυρθεί απ’ όλα αυτά και είναι αρκετά επιφυλακτικός.

«Είναι καλύτεροι απ’ ότι δείχνουν. Οι χειμερινές δοκιμές εξέλιξης δεν προσφέρουν μια καθαρή εικόνα. Αν κρίνω από τα λεγόμενά τους είχαν μεγαλύτερες προσδοκίες», είπε ο πιλότος της Ferarri στην ισπανική «El Pais» και πρόσθεσε:

«Ίσως είναι ανταγωνιστικοί απλά περίμεναν να κυριαρχούν με διαφορά. Δεν πρόκειται να βρίσκονται απλά στη δεκάδα θα δίνουν μάχη για το βάθρο. Περιμένετε μέχρι την Αυστραλία και θα δείτε…».

Πηγή: protothema.gr


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags