Facebook Pixel «O Μπλάτερ έχει τελειώσει!»
Life
| 2011-04-02 15:37:00

«O Μπλάτερ έχει τελειώσει!»

«O Μπλάτερ έχει τελειώσει!»

«Άναψε» για τα καλά η μάχη για την προεδρική καρέκλα της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας.

Ο Μοχάμεντ Μπιν Χάμαμ θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της FIFA στις σχετικές αρχαιρεσίες του Ιουνίου, διεκδικώντας τα «ηνία» του διεθνούς ποδοσφαίρου από τον Σεπ Μπλάτερ. O πρόεδρος της ασιατικής συνομοσπονδίας άρχισε πρώτος τον... πόλεμο.

Ο 61χρονος άνδρας μίλησε στην «Sueddeutsche Zeitung» και επιτέθηκε στον Μπλάτερ με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς: «Δεν είναι πλέον σε θέση να υπερασπιστεί τη φήμη της παγκόσμιας συνομοσπονδίας. Μάλιστα όσο περισσότερο μιλάει για τη FIFA, τόσο περισσότερο καταρρακώνει την αξιοπιστία της».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Ο Μπλάτερ δεν έχει όραμα και σύγχρονες αντιλήψεις. Δεν έχει τίποτα, πλέον, να προσφέρει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Έχει τελειώσει. Η κατάσταση στη συνομοσπονδία είναι οριακή και πρέπει να γίνουν σοβαρές αλλαγές. Ο Μπλάτερ δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο νέος πρόεδρος θα εκλεγεί στη Ζυρίχη, την 1η Ιουνίου, στο πλαίσιο του 61ου συνεδρίου της FIFA. Ο 75χρονος Μπλάτερ είναι επικεφαλής στην παγκόσμια συνομοσπονδία από το 1998, ενώ έχει δηλώσει ότι, αν επανεκλεγεί, αυτή θα είναι η τελευταία θητεία του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags