03/01/14 - 00:35

Είμαι η λεσβία του «Μεγάλου Συνασπισμού»

Η Μπάρμπαρα Χέντριξ, υπουργός Περιβάλλοντος στον «Μεγάλο Συνασπισμό» της κυβέρνησης Μέρκελ, εξέπληξε τους Γερμανούς καθώς με την έλευση του 2014, αποκάλυψε ότι είναι ομοφυλόφιλη.

Είμαι η λεσβία του «Μεγάλου Συνασπισμού»
21.283views 0shares

Η 61χρονη Μπάρμπαρα, που προέρχεται από τους κόλπους των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), παραδέχτηκε στην εφημερίδα «Rheinischen Post», όπως αποκάλυψε ο ιστότοπος queer.de, ότι της αρέσουν οι γυναίκες. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός της Μπάρμπαρα, που έχει διατελέσει ταμίας του SPD, ήταν κοινό μυστικό για όσους την γνωρίζουν, επισημαίνει στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα «Bild», όμως, το γεγονός ότι προτίμησε να κοινοποιήσει τις σεξουαλικές προτιμήσεις της προκάλεσε σάλο στη Γερμανία.

Μετά τον Γκίντο Βεστερβέλε, υπουργό Εξωτερικών στην προηγούμενη κυβέρνηση υπό την Άνγκελα Μέρκελ, το νέο κυβερνητικό σχήμα της Γερμανίας έχει, πλέον, την πρώτη λεσβία, γράφει, μεταξύ άλλων, στην ιστοσελίδα της η γερμανική εφημερίδα.

Οι ομοφυλόφιλοι πανηγυρίζουν στο Ίντερνετ μετά την αποκάλυψη της Γερμανίδας υπουργού.

Τα διαδικτυακά σχόλια των χρηστών είναι ανάλογα: «Εγκάρδιες ευχές. Συγχαρητήρια. Πολύ καλά».

Το Κλέβε είναι η γενέτειρα της Μπάρμπαρα όπου παρά τα νέα της αυξημένα καθήκοντα στο Βερολίνο, πηγαινοέρχεται συχνά. Η Μπάρμπαρα είναι καθολική και, όπως επισημαίνει η «Bild», o Oσκαρ Λαφοντέν της είχε εμπιστευτεί το 1998 τη γενική γραμματεία του υπουργείου Οικονομικών. 

Πηγή: protothema.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ