Facebook Pixel Το ιστορικό selfie των Όσκαρ ήταν διαφήμιση!
Life
| 2014-03-04 21:02:00

Το ιστορικό selfie των Όσκαρ ήταν διαφήμιση!

Το ιστορικό selfie των Όσκαρ ήταν διαφήμιση!

Ακόμα και τη δυναμική του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, κατάφερε να ξεπεράσει η περίφημη selfie φωτογραφία της Έλεν ΝτεΤζένερις με τους διάσημους φίλους της τη βραδιά της απονομής των 86ων Όσκαρ.

Η ιστορική φωτογραφία με την αφρόκρεμα των αστεριών του Χόλιγουντ αποτελεί αντικείμενο συζητήσεων ανά τον πλανήτη περισσότερο κι από τα βραβεία, καθώς "έσπασε" κάθε ρεκόρ αναδημοσίευσης στο twitter με περισσότερα από 3 εκ. retweets. Στο ιστορικό, πια, selfie των Όσκαρ ποζάρουν, εκτός της οικοδέσποινας της λαμπερής βραδιάς Έλεν ΝτεΤζένερις, οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Μπραντ Πιτ, Αντζελίνα Τζολί, Μέριλ Στριπ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τσάνινγκ Τάτουμ, Κέβιν Σπέισι, Τζένιφερ Λόρενς, Λουπίτα Νιόνγκο και Τζάρεντ Λέτο.

Το προηγούμενο ρεκόρ αναδημοσίευσης κατείχε η φωτογραφία "Τέσσερα χρόνια ακόμη" της Μισέλ με τον Μπαράκ Ομπάμα, μετά την επανεκλογή του τελευταίου στην προεδρία των ΗΠΑ, το 2012.

Πάντως, η ενέργεια της Έλεν ΝτεΤζένερις φαίνεται πως δεν ήταν και τόσο αυθόρμητη, καθώς όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Wall Street Journal, το selfie των αστέρων τη βραδιά της απονομής, ήταν μέρος μιας συμφωνίας που είχε κάνει η οικοδέσποινα με τη Samsung, η οποία ήταν χορηγός της βραδιάς.

Και όπως αποδείχθηκε ...η θριαμβεύτρια των Όσκαρ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags