Facebook Pixel Συνελήφθη η "Μπάρμπι" του Μπερλουσκόνι με 24 κιλά κοκαΐνης
Life
| 2014-03-13 19:26:00

Συνελήφθη η "Μπάρμπι" του Μπερλουσκόνι με 24 κιλά κοκαΐνης

Συνελήφθη η "Μπάρμπι" του Μπερλουσκόνι με 24 κιλά κοκαΐνης

Η Φεντερίκα Γκαλιάρντι, πρώην συνεργάτης του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο της Ρώμης, Φιουμιτσίνο, με τα ναρκωτικά στη χειραποσκευή της.

Προ τετραετίας και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Μπερλουσκόνι στον Καναδά για την σύνοδο των G20, μία "λευκή ντάμα", όπως την χαρακτήρισε ο ιταλικός Τύπος λόγω της κατάλευκης περιβολής της, έκανε τα φλας να αστράφτουν και πολλούς να διερωτώνται ποιος ήταν ο ρόλος της δίπλα στον Καβαλιέρε.

Η Φεντερίκα Γκαλιάρντι τότε υποστήριζε ότι εργαζόταν ως γραμματέας για τον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας, αλλά οι περισσότεροι οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα ότι ήταν μία από τις γνωστές καλεσμένες των… μπούνγκα - μπούνγκα πάρτι.

Η 31χρονη πλέον, έχοντας εγκαταλείψει την… πολιτική αγκαλιά του Μπερλουσκόνι και αφού πέρασε σε εκείνη της Ρενάτα Πολβερίνι, πρώην περιφερειάρχη στην ευρύτερη περιοχή της Ρώμης, η οποία παραιτήθηκε λόγω σκανδάλου που αφορά κατασπατάληση πόρων, επανήλθε στην καρδιά της δημοσιότητας με μία διαφορετική αυτή τη φορά υπόθεση.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, η εκρηκτική ξανθιά Φραντσέσκα συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές του αεροδρομίου της Ρώμης, Φιουμιτσίνο, με την κατηγορία ότι μετέφερε στις αποσκευές της ναρκωτικά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, η Γκαλιάρντι επέστρεφε από τη Νότιο Αμερική έχοντας στη χειραποσκευή της 24 κιλά κοκαΐνης.

Το πρώην μοντέλο, που κρατείται από τις ιταλικές αρχές, είχε προκαλέσει σκάνδαλο όχι μόνο για την παρουσία της δίπλα στον Καβαλιέρε, αλλά και για το γεγονός ότι αμειβόταν με 45.000 ευρώ ετησίως από τη θέση της ως υπεύθυνης της Γενικής Γραμματείας του Λαού της Ελευθερίας (PDL) για την περιοχή του Λάτζιο.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags