Facebook Pixel Η στιγμή που ο Ερντογάν επιτίθεται σε συγγενή νεκρού ανθρακωρύχου (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2014-05-16 14:20:00

Η στιγμή που ο Ερντογάν επιτίθεται σε συγγενή νεκρού ανθρακωρύχου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η στιγμή που ο Ερντογάν επιτίθεται σε συγγενή νεκρού ανθρακωρύχου (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέες εικόνες από τη στιγμή που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν χάνει την ψυχραιμία του και επιτίθεται σε νεαρή κοπέλα, κόρη ενός από τους εργάτες που έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία του ορυχείου στη Σόμα της Μανίσα, έρχονται στο φως!

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει σύγχυση για το αν πρόκειται για γυναίκα ή άνδρα. Αν και χθες είχε μεταδωθεί πως το θύμα είναι νεαρό κορίτσι, τώρα τα τούρκικα μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως πρόκειται για άνδρα, ο οποίος μάλιστα έχει κάνει και δηλώσεις για την επίθεση που δέχεται.

Λίγη σημασία έχει αν είναι άνδρας ή γυναίκα ο άνθρωπος που χτύπησε ο Ερντογάν. Η ουσία είναι πως ο πρωθυπουργός της Τουρκίας σήκωσε χέρι σε πολίτη που μόλις λίγες ώρες πριν είχε χάσει έναν δικό του άνθρωπο και στη συνέχεια άκουσε τον Ερντογάν να λέει πως... συμβαίνουν αυτά!

Κι αν στο video που προκάλεσε σάλο χθες δε φαινόταν καθαρά η επίθεση του Τούρκου πρωθυπουργού, τώρα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη βιοπραγία τόσο του ίδιου όσο και των ανδρών της ασφάλειά του, που χτύπησαν βάναυσα τον πολίτη που αποκάλεσε τον Ερντογάν δολοφόνο.

Όλα αυτά έχουν αποτυπωθεί σε δυο νέα video που "ανέβηκαν" σήμερα στο διαδίκτυο και αποδεικνύουν πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν αισθάνεται μόνο αλλά συμπεριφέρεται και σαν σουλτάνος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας!

Στο πρώτο video φαίνεται ξεκάθαρα ο έξαλλος και οργισμένος Ερντογάν, μέσα στον πανικό, να πιάνει από το λαιμό έναν άνθρωπο με γαλάζια μπλούζα που του φωνάζει και να τον τραβά προς το μέρος του. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ είπε "γιατί φεύγεις σπέρμα του Ισραήλ".

Οι άνδρες της ασφάλειάς του, τους χωρίζουν αλλά ο πανικός και τα σπρωξίματα παραμένουν.



Στο δεύτερο video, που ξεκινά με τις ηχηρές αποδοκιμασίες του οργισμένου πλήθους στη Σόμα κατά του Ερντογάν, στα τελευταία λεπτά φαίνεται ξεκάθαρα και η επίθεση που δέχεται ο πολίτης από δυο άνδρες που φορούν κοστούμια και πιθανότατα είναι άνδρες της ασφάλειας του Ερντογάν.

Το θύμα ουρλιάζει αλλά οι δυο άνδρες που επιτίθενται δε σταματούν!



Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags