Facebook Pixel Το ηχητικό ντοκουμέντο που σοκάρει! (BINTEO)
Life
| 2014-07-18 18:36:00

Το ηχητικό ντοκουμέντο που σοκάρει! (BINTEO)

Το ηχητικό ντοκουμέντο που σοκάρει! (BINTEO)

Φιλορώσοι στρατιωτικοί περιγράφουν πως κατέρριψαν το Boeing της Malaysian Airlines...

Οι διάλογοι που οι ουκρανικές αρχές υποστηρίζουν πως υπέκλεψαν είναι συγκλονιστικοί, καθώς ακούγονται στρατιωτικοί των δυνάμεων των φιλορώσων αυτονομιστών αμέσως μετά την πτώση του αεροσκάφους να παραδέχονται ότι κατέρριψαν ένα αεροσκάφος. Ωστόσο η αυθεντικότητα των συνομιλιών δεν έχει ακόμη πιστοποιηθεί.

Από την πλευρά τους οι ουκρανικές υπηρεσίες αναφέρουν πως υπέκλεψαν συνομιλίες ανάμεσα στον διοικητή των φιλορώσων αυτονομιστών Ιγκορ Βέζλερ (Μπες), το ρώσο συνταγματάρχη Βασίλ Μικολάιοβιτς Γκεράνιν και τον στρατιωτικό διοικητή των Κοζάκων Μίκολα Κοζίτσιν που συζητούν την κατάρριψη του αεροπλάνου. Στην πρώτη συνομιλία ο Ιγκορ Μπέζλερ φέρεται να λέει στον Γκεράνιν: «Μόλις καταρρίψαμε ένα αεροπλάνο».

Σε άλλη συνομιλία, κάποιος ονόματι «Γκρεκ» και κάποιος ταγματάρχης συζητούν την κατάρριψη του αεροπλάνου με τον τελευταίο να δηλώνει με βεβαιότητα ότι πρόκειται για πολιτικό, και όχι για στρατιωτικό, αεροσκάφος. Απαντώντας σε ερωτήσεις του συνομιλητή του, ο ταγματάρχης λέει ότι στα συντρίμμια δεν έχουν βρεθεί όπλα, αλλά μόνο μη στρατιωτικά αντικείμενα και ότι το μοναδικό επίσημο έγγραφο είναι «η ταυτότητα ενός φοιτητή από την Ινδονησία...».

Σε άλλη συνομιλία ένας αυτονομιστής φέρεται να συνομιλεί με τον διοικητή των Κοζάκων Μίκολα Κοζίτσιν για να του πει ότι «τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν πολιτικό αεροσκάφος».




Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags