Facebook Pixel Η παγκόσμια κούπα σε Ιντερ… (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2010-12-18 22:04:00

Η παγκόσμια κούπα σε Ιντερ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Η παγκόσμια κούπα σε Ιντερ… (ΒΙΝΤΕΟ)

H Ιντερ είναι η νέα κάτοχος του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων. Η ιταλική ομάδα κέρδισε 3-0 την Μαζέμπε από το Κονγκό μετά από ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στο Αμπου Ντάμπι. Ο πρώτος αφρικανικός σύλλογος που φτάνει στον τελικό στάθηκε αξιοπρεπώς κι έχασε ευκαιρίες, ειδικά στο β’ μέρος για να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ.

Δυο γκολ γρήγορα στο α’

Στο 13΄ η Ίντερ εκμεταλλεύτηκε με τον Πάντεφ την απειρία της άμυνας της Μαζέμπε κι έκανε το 1-0. Η πρώτη καλή ευκαιρία για την Μαζέμπε έγινε στο 10’.

Η Ίντερ κάνει το 2-0 στο 17΄ με τον Ετό. Δεν πειράζει, Μπότο. Η Ιντερ είναι ομάδα δισεκατομμυρίων. Και μέχρι εδώ που έφτασες, επιτυχία είναι. Για να δούμε αν θα μπορέσει να αντιδράσει η Μαζέμπε.

Στο ημίχρονο η Ιντερ προηγείται 2-0 της Μαζέμπε για τον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων. Μετά και το δεύτερο γκολ η αφρικανική ομάδα αναθάρρησε κι έδειξε αρκετές αρετές. Θα μπορούσε, μάλιστα, να πετύχει κι ένα γκολ στις δυο καλές ευκαιρίες που έκανε με τον Καλουγιτούκα, που είναι τεχνίτης. Στέκεται αρκετά καλά η ομάδα του Μπότου, μετά την αρχική ψυχρολουσία. Η Ιντερ, δίχως τον Σνάιντερ στην σύνθεσή της, έχει σαφή ποιοτική υπεροχή.

Αρκετά καλά τα πάει ο Μπότος μέχρι τώρα απέναντι στην κάτοχο του Champions League, Ίντερ. Ο Άγγλος σπίκερ είπε ό,τι γράφει και το Sportdog. Επισήμανε πριν από λίγο ότι "η Μαζέμπε, η πρώτη αφρικανική ομάδα που φτάνει σε τελικό παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων, έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση και φρεσκάδα".

Μπορούσε στο β’ η Μαζέμπε

Η Μαζέμπε ανέβασε την απόδοσή της στην επανάληψη κι έκανε τρείς πολύ καλές ευκαιρίες στο 63’, το 79’ και το 81’. Η Ιντερ, βέβαια, έδειχνε ότι είναι καλύτερη ομάδα, έκανε φάσεις και στο 85’ έκανε το 3-0 με τον Μπιαμπανί.

Μπράβο, πάντως, στον Μπότο, διότι η Μαζέμπε έκανε αξιοπρεπέστατη εμφάνιση απέναντι στον κολοσσό του Μοράτι κι έδειξε ότι διαθέτει κάποιους πολύ καλούς παίκτες, που μπορούν να κάνουν καριέρα στην Ευρώπη, όπως ο Καλουγιτούκα και ο Καμπάνγκου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags