Facebook Pixel Πλαστικές κούκλες για τους στρατιώτες του Χίτλερ!
Life
| 2011-07-13 23:40:00

Πλαστικές κούκλες για τους στρατιώτες του Χίτλερ!

Πλαστικές κούκλες για τους στρατιώτες του Χίτλερ!

Την διαταγή να χρησιμοποιούν πλαστικές κούκλες είχε δώσει ο Χίτλερ στους στρατιώτες του, φοβούμενος ότι θα κολλούσαν διάφορες αρρώστιες στους οίκους ανοχής που επισκέπτονταν για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες.

Σε κάποιο σημείωμά του ο Χίτλερ έγραφε: "Είναι καθήκον μας οι στρατιώτες μας να έχουν μια γρήγορη περιπέτεια χωρίς να διακινδυνεύεται η υγεία τους".

Σε έρευνα του ο Βρετανός Graeme Donald αναφέρει ότι οι Γερμανοί κατασκευαστές δημιούργησαν τις κούκλες του σεξ μετά από διαταγή του Χίτλερ, βρίσκοντας προσωρινή λύση στις ανάγκες των στρατιωτών. Το πρόβλημα έπαιρνε τεράστιες διαστάσεις καθώς οι Γερμανοί στρατιώτες αφήνανε πολλές φορές το πόστο τους για να πάνε στους οίκους ανοχής.

Ο Χίτλερ δημιούργησε ξανθιές κούκλες με γαλάζια μάτια για πρώτη φορά το 1940 και ήταν τόσο μικρές που χωρούσαν στους σάκους των στρατιωτών για να τις έχουν πάντα μαζί τους.

Αρχές του 1942 όμως, οι στρατιώτες αρνήθηκαν να συνεχίσουν να τις κουβαλάνε μαζί τους, καθώς ντρεπόντουσαν μην τους πιάσουν οι Βρετανοί στρατιώτες με αυτές στους σάκους τους.

Πηγή: news247.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags