Facebook Pixel Sportdog.gr | Πέθανε ο θρύλος των AC/DC, Malcolm Young (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-11-18 17:09:00

Πέθανε ο θρύλος των AC/DC, Malcolm Young (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πέθανε ο θρύλος των AC/DC, Malcolm Young (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών.

Ο θρυλικός κιθαρίστας και συνιδρυτής των AC/DC, Μalcolm Young, έφυγε από την ζωή σε ηλικία 64 χρόνων, παλεύοντας τρία χρόνια με την άνοια.

Την είδηση του θανάτου του ανακοίνωσε ο αδερφός του Angus από τη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook:

«Με βαθιά λύπη αναγκαζόμαστε να αποχαιρετίσουμε τον Malcolm Young που σήμερα “έφυγε από τη ζωή”. Μαζί με τον Angus, ήταν ο δημιουργός και ο ιδρυτής των AC/DC. Με απίστευτη αφοσίωση ήταν πάντα η κινητήρια δύναμη πίσω από την μπάντα. Ως κιθαρίστας, συνθέτης, ήταν πρωτοπόρος, ένας τελειομανής και μοναδικός άνθρωπος.

Πάντα έμενε πιστός σε όσα πίστευε. Έκανε και έλεγε αυτό ακριβώς που ήθελε. Ήταν υπερήφανος για οτιδήποτε επιχειρούσε. Η αφοσίωσή του στους φαν του συγκροτήματος ήταν αξεπέραστη.

Ως αδελφός του, μου είναι πολύ δύσκολο να εκφράσω με λόγια τι σήμαινε για μένα σε όλη μου τη ζωή και τον ιδιαίτερο δεσμό που είχαμε.  Αφήνει πίσω του μεγάλη κληρονομιά που θα ζήσει για πάντα. Malcolm, τα κατάφερες καλά».

Ο Malcolm Mitchell Young, όπως είναι το πλήρες όνομά του γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 1953 στην Αυστραλία. Μαζί με τον αδερφό του Angus ίδρυσαν τους θρυλικούς AC/DC το 1973 και έκτοτε ο Malcolm απουσίασε μόνο για ένα σύντομο χρονικό διάστημα το 1988. Αποσύρθηκε από τους AC/DC τον Απρίλιο του 2014 για λόγους υγείας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags