18/10/18 - 11:52

Ανατριχίλα: Αυτός είναι ο «γιατρός του θανάτου» που βασάνισε και αποκεφάλισε τον Κασόγκι (ΦΩΤΟ)

Ο πρόεδρος Τραμπ αρνείται ότι καλύπτει τη Σαουδική Αραβία.  

Ανατριχίλα: Αυτός είναι ο «γιατρός του θανάτου» που βασάνισε και αποκεφάλισε τον Κασόγκι (ΦΩΤΟ)
732views 0shares

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία το Σαουδάραβα δημοσιογράφου, Τζαμάλ Κασόγκι. Μετά τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τη δολοφονία του Κασόγκι, τώρα αποκαλύπτεται το προφίλ του ανθρώπου που υποπτεύονται ότι τον διαμέλισε και τον αποκεφάλισε.

Με παρατσούκλι «γιατρός του θανάτου», ο Dr Salah al-Tubaigy είναι ένας από τους 15 Σαουδάραβες που αναγνωρίστηκε ότι ήταν παρών στη στυγερή δολοφονία του Τζαμάλ Κασόγκι. Οι αρχές υποπτεύονται ότι είναι αυτός που διαμέλισε και αποκεφάλισε τον Σαουδάραβα δημοσιογράφο ενώ ήταν ακόμα ζωντανός.

Ο «γιατρός του θανάτου» έχει εκπαιδευτεί σε ιδρύματα στη Μελβούρνη με υποτροφία από τη Σαουδική Αραβία. Ήταν για 3 μήνες στο Βικτωριανό Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής το 2015. Όπως γίνεται γνωστό έδιχνε έντονο ενδιαφέρον για την αναγνώριση θυμάτων από μαζικές καταστροφές και νεκροψίες. Είχε κάνει σπουδές στην Παθολογία στο Πανεπιστήμιο της Γλασκόβης το 2004.Οι τουρκικές αρχές έχουν αναγνωρίσει τον Dr Salah al-Tubaigy μεταξύ των 15 Σαουδαράβων που ήταν παρόντες στο προξενείο τη μοιραία μέρα της εξαφάνισης του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

Δείτε τον στο Newpost


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ