Facebook Pixel Sportdog.gr | Ασύλληπτο πιστολίδι σε μπαρ - Έντεκα τραυματίες, νεκρός ο δράστης (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2018-11-08 13:01:00

Ασύλληπτο πιστολίδι σε μπαρ - Έντεκα τραυματίες, νεκρός ο δράστης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ασύλληπτο πιστολίδι σε μπαρ - Έντεκα τραυματίες, νεκρός ο δράστης (ΒΙΝΤΕΟ)

Νεκρός ο δράστης. Άγνωστα τα κίνητρά της επίθεσης.

 

Πανικός επικράτησε στην πόλη Thousand Oaks στην Καλιφόρνια, ύστερα από περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σε μπαρ της πόλης. Από την επίθεση του ενόπλου τραυματίστηκαν τουλάχιστον έντεκα άτομα, ανάμεσά τους και ένας αστυνομικός, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία ο δράστης είναι νεκρός. Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές εκφράζουν φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί.

Όλα έγιναν στο μπαρ-ψησταριά Borderline γύρω στις 11.30 (τοπική ώρα), όταν ένας άγνωστος άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας τουλάχιστον έντεκα άτομα. 

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, οι άνθρωποι έτρεξαν να κρυφτούν στις τουαλέτες και άλλους χώρους του μπαρ, προκειμένου να γλιτώσουν από τη μανία του δράστη.

Μια αστυνομική πηγή δήλωσε στους LA Times ότι έχουν μετρήσει τουλάχιστον 30 πυροβολισμούς. Όπως είπαν, ο ύποπτος είναι γύρω στα 20, με γενειάδα και φορά ολόμαυρα ρούχα.

Η αστυνομία σημείωσε ότι εξακολουθεί να προσπαθεί να θέσει την κατάσταση υπό έλεγχο, ενώ ακόμη δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν ο ύποπτος που άνοιξε πυρ έχει συλληφθεί ή παραμένει ελεύθερος. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ύποπτος για το επεισόδιο αυτό μπορεί να χρησιμοποίησε καπνογόνα και ένα όπλο στην επίθεσή του.

Ένας αστυνομικός ανέφερε πριν από λίγο, ότι έχει συλλάβει έναν ύποπτο, ο οποίος ταιριάζει με την περιγραφή του δράστη. Το άτομο αυτό ήταν πεσμένο στο έδαφος με τρία τραύματα από πυροβολισμούς.

Τέσσερα ασθενοφόρα έχουν σπεύσει στο σημείο για να περιθάλψουν τα τραυματισμένα άτομα.

Πλέον στην περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις του FBI, ενώ ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της επίθεσης.

Οι μάρτυρες που περιγράφουν πως αρχικά ο δράστης πυροβόλησε τον φρουρό στην πόρτα. Εν συνεχεία έριξε βόμβες καπνού στο μπαρ και άρχισε να πυροβολεί. 

Σημειώνεται πως όπως αναφέρεται στον ιστότοπο του μπαρ, φιλοξενούσε μουσική βραδιά ενός κολεγίου με μουσική κάντρι.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags