Facebook Pixel Sportdog.gr | ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο από το μακελειό στην Καλιφόρνια - Έλληνας ανάμεσα στα θύματα
Life
| 2018-11-09 11:46:00

ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο από το μακελειό στην Καλιφόρνια - Έλληνας ανάμεσα στα θύματα

ΒΙΝΤΕΟ-ντοκουμέντο από το μακελειό στην Καλιφόρνια - Έλληνας ανάμεσα στα θύματα

Ο επιζών Dallas Knapp το ανέβασε στη σελίδα του στο Instagram και φαίνεται η στιγμή που ο δράστης σκοτώνει ατάραχος 12 ανθρώπους.

 

Ουρλιαχτά τρόμου και πυροβολισμοί είναι τα μόνα που ακούγονταν κατά τη διάρκεια της επίθεσης στο μπαρ Borderline Bar & Grill στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια. Ο δράστης, πρώην πεζοναύτης με ψυχολογικά προβλήματα, ατάραχος σκότωσε 12 άτομα, προτού πέσει και ο ίδιος νεκρός, ενώ σημειώνεται πως ανάμεσα στα θύματα βρίσκεται και ένας Έλληνας.

Τα δραματικά δευτερόλεπτα του μακελειού κατέγραψε με το κινητό του ο Dallas Knapp, ένας από τους εκατοντάδες ανθρώπους που βρίσκονταν στο μπαρ. Ο ίδιος κατάφερε να σωθεί, οι φίλοι του όμως όχι.

Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram φαίνεται αστραπιαία ο δράστης που μπαίνει στο μπαρ. Υπάρχουν καπνοί από τα καπνογόνα που είχε ρίξει. Η πίστα έχει πια αδειάσει. Ακούγεται ο ήχος τζαμιών να σπάνε καθώς όσοι βρίσκονταν στο μπαρ προσπαθούσαν να σωθούν.

Ο 28χρονος πρώην πεζοναύτης πυροβολεί συνεχώς, χωρίς να λέει κουβέντα. Ο Dallas Knapp κάποια στιγμή καταφέρει να βγει από το μπαρ. Φωνάζει «παιδιά, βγείτε από το μαγαζί» φωνάζει. Πίσω του ακούγονται ουρλιαχτά τρόμου...

 «Τον κοιτούσα στα μάτια ενώ σκότωνε τους φίλους μου. Ελπίζω να σαπίσει στην κόλαση για πάντα. Ο άνθρωπος που βλέπετε είναι ο δολοφόνος και οι πυροβολισμοί είναι αυτός να σκοτώνει κόσμο που προσπαθούσε να βγει από τα παράθυρα», έγραψε ο Dallas Knapp κάτω από το βίντεο που ανέβασε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags