Facebook Pixel Catwoman η Αν Χάθαγουεϊ! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2011-01-20 17:03:00

Catwoman η Αν Χάθαγουεϊ! (ΦΩΤΟ)

Catwoman η Αν Χάθαγουεϊ! (ΦΩΤΟ)

Μετά από πολλές φημολογίες, σενάρια, κάστινγκ και συναντήσεις η Warner ανακοίνωσε ότι η Catwoman στο νέο «Σκοτεινό Ιππότη», που θα βγει στους κινηματογράφους το 2012, θα είναι η Αν Χάθαγουεϊ...

Η πρωταγωνίστρια του φετινού «Αγάπη σα Ναρκωτικό» θα αναλάβει το ρόλο της Σελίνα Κάιλ, της οποίας το alter ego είναι η Catwoman, που διατηρεί μια σχέση αγάπης-μίσους με τον άνθρωπο - νυχτερίδα. Το ρόλο έχουν ερμηνεύσει στο παρελθόν γοητευτικές σταρ όπως η Μισέλ Φάιφερ και η Χάλι Μπέρι.

Στην ίδια ανακοίνωση η εταιρεία επισημοποίησε τη φήμη ότι ένας από τους αντιπάλους του Μπάτμαν (που θα υποδυθεί και πάλι ο βραβευμένος με Χρυσή Σφαίρα για το ρόλο του στο «The Fighter» Κρίστιαν Μπέιλ) θα είναι και ο Τομ Χάρντι: πρόκειται για τον πανέξυπνο, αλλά και σούπερ γυμνασμένο Μπέιν.

Πάντως, με τη Χάθαγουεϊ (η οικοδέσποινα των επερχόμενων Όσκαρ στο Kodak Theatre μαζί με τον Τζέιμς Φράνκο) και να ακονίζει τα νύχια της, όπως πρόσφατα γράφαμε, ο Κρις Νόλαν αναζητά ακόμα μια γυναικεία παρουσία για το «The Dark Knight Rises», καθώς οι γυναικείοι ρόλοι δε σταματούν εδώ.

Πηγή: ΣΙΝΕΜΑ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags