Facebook Pixel Sportdog.gr | Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε σεξ στο πίσω κάθισμα περιπολικού (BINTEO)
Life
| 2019-09-17 20:21:00

Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε σεξ στο πίσω κάθισμα περιπολικού (BINTEO)

Sportdog Team
 Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε σεξ στο πίσω κάθισμα περιπολικού (BINTEO)

Έβγαλαν τα ρούχα τους και ξεκίνησαν να κάνουν ερωτικά παιχνίδια.

Υπάρχουν διάφορα μέρη που θα μπορούσε να κάνει ένα ζευγάρι σεξ ωστόσο σίγουρα το κάθισμα ενός περιπολικού δεν είναι συνηθισμένο μέρος.

Ωστόσο ένα ζευγάρι από την Φλόριντα αποφάσισε να κάνει σεξ μέσα σε ένα περιπολικό. Συγκεκριμένα σύμφωνα με την αστυνομία της περιοχής, ο 31χρονος Άαρον Τόμας έκανε σεξ με την 35χρονη Μέγκαν Μοντανάρο ενώ είχαν συλληφθεί.

Οι δυο τους έκαναν ποδήλατο το βράδυ σε μεγάλη λεωφόρο της περιοχής χωρίς να έχουν φώτα, έτσι ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους και παραλίγο να τους σταματήσει.

Τότε υπήρξε παρέμβαση της αστυνομίας που διαπίστωσε ότι το ζευγάρι ήταν μεθυσμένο. Τότε τους συνέλαβαν για να τους μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα.

Και καθώς ήταν έξω από το περιπολικό και έπαιρναν καταθέσεις για το τι συνέβη είδαν ότι οι δυο τους είχαν βγάλει τα ρούχα τους και έκαναν σεξ.

«Ήμουν έξω από το περιπολικό και είδα ότι η Μέγκαν και ο Άαρον είχαν βγάλει τα ρούχα τους και ξεκίνησαν να κάνουν σεξ. Τότε άνοιξα την πόρτα για να τους σταματησω και είδα ότι ο Άαρον ήταν εντελώς γυμνός και η Μέγκαν είχε κατεβασμένο το παντελόνι της» αναφέρεται στην αστυνομική έκθεση.

Ο δυο κινδυνεύουν με φυλάκιση μηνών και πρόστιμο χιλιάδων δολαρίων.

 

 

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags