Facebook Pixel Sportdog.gr | Ιστορίες συνωμοσίας ή αλήθεια; Πως συνδέεται ο Τζορτζ Σόρος με τη Γκρέτα Τούνμπεργκ;
Life
| 2019-12-14 18:54:00

Ιστορίες συνωμοσίας ή αλήθεια; Πως συνδέεται ο Τζορτζ Σόρος με τη Γκρέτα Τούνμπεργκ;

Sportdog Team
Ιστορίες συνωμοσίας ή αλήθεια; Πως συνδέεται ο Τζορτζ Σόρος με τη Γκρέτα Τούνμπεργκ;

Ποιοι κρύβονται πίσω από την έφηβη που με τους περίεργους μορφασμούς στο πρόσωπό της έστειλε μήνυμα για την κλιματική αλλαγή.

«Πώς τολμάτε; Μου κλέψατε τα όνειρά μου και την παιδική μου ηλικία με τα κενά λόγια σας. Ο κόσμος υποφέρει, πεθαίνει. Ολόκληρα οικοσυστήματα καταρρέουν, βρισκόμαστε στις αρχές ενός μαζικού αφανισμού κι εσείς για το μόνο που μιλάτε είναι για τα χρήματα, για παραμύθια μας αέναης οικονομικής ανάπτυξης; Πώς τολμάτε;»

 Αυτά είναι τα λόγια της Γκρέτα Τούνμπεργκ, η οποία στα 16 της δηλώνει ακτιβίστρια και με τη δράση της έχει κερδίσει παγκόσμια δημοσιότητα. Με τον προαναφερόμενο λόγο της στον ΟΗΕ κέρδισε ακόμα μεγαλύτερη αναγνώριση καταδικάζοντας την ολιγωρία των ηγετών της διεθνούς κοινότητας να λάβουν αποφασιστικά μέτρα στη μάχη εναντίον της κλιματικής αλλαγής. Το πρόσωπό της δε πήρε περίεργους μορφασμούς που δεδομένα έκανε πολύ κόσμο να σχολιάσει αρνητικά τις αντιδράσεις της Σουηδή ακτιβίστριας, η οποία πριν από τέσσερα χρόνια, διαγνώστηκε με μία μορφή αυτισμού, το σύνδρομο Άσπεργκερ.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags