24/01/11 - 16:58

Επιστρέφει τρισδιάστατο το Matrix;

Ο Κιάνου Ριβς διαδίδει πως θα γυριστεί τέταρτο ακόμη και πέμπτο Matrix και μάλιστα σε τρισδιάστατη εκδοχή... Μήπως το κάνει για να προωθήσει τη νέα του ταινία;

Επιστρέφει τρισδιάστατο το Matrix;
42.493views 0shares

Ο Κιάνου Ριβς προωθεί αυτόν τον καιρό τη νέα του ταινία με τίτλο «Henry’s Crime».

Σε πρόμο εκδήλωση στο Λονδίνο, ο Κιάνου αναφέρθηκε στη συνάντηση που όπως είπε είχε με τους αδελφούς Γουατσόφσκι για τα σχέδιά τους να επανέλθουν στο Matrix με ένα φιλμ σε δύο μέρη και με τεχνολογία 3D κατευθείαν από το… εργαστήριο του Τζέιμς Κάμερον.

Το δίδυμο φέρεται να συναντήθηκε με το δημιουργό του «Avatar» και να συζήτησαν τα υπέρ και τα κατά μιας υπερπαραγωγής στην τρίτη διάσταση, έχοντας σκοπό να χαρίσουν στους φαν του Matrix «κάτι που δεν έχει ποτέ ξαναδεί κανείς».

Ο Ριβς χαρακτήρισε επαναστατικές τις ιδέες των Γουατσόφσκι, ενώ είπε ότι θεωρεί υποχρέωσή του να συνεισφέρει ώστε να γίνει ένα φιλμ αντάξιο της πρώτης ταινίας και της φήμης του franchise (εμείς θα συμπληρώναμε και ικανό να διαλύσει τις μνήμες (κυρίως) του Matrix Revolutions).

Πάντως, προς το παρόν οι Γουατσόφσκι είναι απασχολημένοι και δεν ξέρουμε σε τι βάθος χρόνου σχεδιάζουν να επιστρέψουν στο λαβύρινθο του Matrix και με τι ευρήματα και ιδέες σχεδιάζουν να πιάσουν το νήμα από την τελευταία περιπέτεια του Νίο.

Κρατείστε το «όραμα» του νέου Matrix στο πίσω μέρος του μυαλού, αλλά βάλτε του την ταμπελίτσα «φήμη» να αναβοσβήνει κάθε φορά που κάποιος αποφασίζει με τις δηλώσεις του να ξαναμπεί στο παιχνίδι της δημοσιότητας. Για το αν η Warner θα σκεφτεί σοβαρά να προχωρήσει με ένα τέτοιο πρότζεκτ ας περιμένουμε πριν το βάλουμε σε λίστα με «μελλοντικές παραγωγές».

Πηγή: ΣΙΝΕΜΑ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ