Facebook Pixel Χαμός σε αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τουρκική ομάδα
Life
| 2010-12-22 13:32:00

Χαμός σε αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τουρκική ομάδα

Χαμός σε αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τουρκική ομάδα

Στη σύλληψη τριών νεαρών ατόμων προχώρησε η Κυπριακή Αστυνομία μετά από τα επεισόδια ακολούθησαν τον χθεσινοβραδινό αγώνα για το Euro Challenge μπάσκετ μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της τουρκικής, Καρσιγιάκα.

Η Κυπριακή ομάδα νίκησε 82-80 αλλά δεν προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με αποτέλεσμα το ήδη θερμό κλίμα να ξεφεύγει.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός ανέφερε ότι η παρέμβαση των μελών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας ήταν «άμεση, αποφασιστική και καταλυτική με στόχο να προστατευθεί η αποστολή της τουρκικής ομάδας, γεγονός που επιτεύχθηκε χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των μελών μας».

Ο κ. Κατσουνωτός δήλωσε ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε πρόκληση από πλευράς της τουρκικής ομάδας και πρόσθεσε ότι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ενήργησαν «εντελώς αναίτια και απρόκλητα. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε μέσα σε κόσμια και αθλητικά πλαίσια», κάνοντας παράλληλα λόγο για «ανελέητο πόλεμο που δέχθηκαν τα μέλη της Αστυνομίας».

Η Αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων. Δύο περιπολικά δέχθηκαν επίθεση με πέτρες από οπαδούς του ΑΠΟΕΛ με αποτέλεσμα να υποστούν υλικές ζημιές τα οχήματα και να τραυματιστεί στο μάτι μια γυναίκα αστυφύλακας, η οποία οδηγούσε αστυνομικό όχημα.

Πηγή: Sport.fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags