Facebook Pixel Όλα όσα έγιναν στα χθεσινά Grammy! (BINTEO)
Life
| 2011-02-14 13:05:00

Όλα όσα έγιναν στα χθεσινά Grammy! (BINTEO)

Όλα όσα έγιναν στα χθεσινά Grammy! (BINTEO)

Στα highlights της βραδιάς η τούμπα της Κριστίνα Αγκιλέρα και η εμφάνιση της Lady Gaga, η οποία έφτασε στην τελετή μέσα σε ένα αυγό…
 

Το σόου διήρκεσε 3,5 ώρες και ξεκίνησε με ένα tribute στην Aretha Franklin στο οποίο τραγούδησαν μεταξύ άλλων οι Cristina Aguilera και Jennifer Hudson. Αυτή τη φορά η Cristina Aguilera δεν ξέχασε τους στίχους του τραγουδιού, ωστόσο η ατυχία της δεν κόπασε, καθώς γλίστρησε και παραλίγο να πέσει κάτω από τη σκηνή.

Σειρά εμφάνισης μετά πήρε η Lady Gaga με το «Born This Way» live για πρώτη φορά. Η τραγουδίστρια έκανε για μία ακόμη φορά τη διαφορά καθώς έφτασε στην τελετή μέσα σε ένα αβγό!

Στην ομιλία της όταν παρέλαβε τα βραβεία της στη σκηνή ευχαρίστησε τους φαν της και τα… τέρατα που την παρακολουθούν. Όπως είπε από μικρή ονειρευόταν να μπορεί να γίνει ό,τι ήθελε και να έκανε αυτό που αγαπούσε ό,τι και να σκέφτονταν οι άλλοι για αυτό.

Επίσης τραγούδησε και ο Justin Bieber, ο οποίος επίσης έχασε το βραβείο νέου καλλιτέχνη από την Esperanza Spalding…Την παράσταση στη σκηνή έκλεψε η σύμπραξη Rihanna- Eminem στο «Love the Way You Lie», καθώς και η Gwyneth Paltrow με τα φωνητικά της στο «Forget You».

Οι Muse ξεσήκωσαν τον κόσμο με το «Uprising» και την εμφάνισή τους με βόμβες μολότοφ και μάσκες! Ξεχωριστή ήταν και η ερμηνεία της Katy Perry η οποία ενώ τραγουδούσε το «Not Like the Movies» αποφάσισε να παίζει πίσω της σκηνές από τον γάμο της, τις οποίες έδινε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα.

Διαβάστε ακόμη: Απονεμήθηκαν τα 53α βραβεία Grammy

Η τούμπα της Αγκιλέρα:

Η άφιξη της Lady Gaga:

Η εμφάνιση της Lady Gaga πάνω στη σκηνή:

Muse στην σκηνή:

Ριάνα και Eminem:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags