Facebook Pixel Δεν πείθει για πιστός με τίποτα ο Μπέκαμ!
Life
| 2011-02-15 15:56:00

Δεν πείθει για πιστός με τίποτα ο Μπέκαμ!

Δεν πείθει για πιστός με τίποτα ο Μπέκαμ!

«Στο καλάθι των αχρήστων» πέταξε δικαστής την αγωγή που είχε καταθέσει ο διάσημος ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ για συκοφαντική δυσφήμιση εις βάρος περιοδικού.

Ο Μπέκαμ ζητούσε αποζημίωση ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς το περιοδικό είχε δημοσιεύσει ότι ο παντρεμένος αστέρας του ποδοσφαίρου είχε ερωτική επαφή με ένα κολ γκερλ.

Ο αμερικανός περιφερειακός δικαστής Μανουέλ Ρεάλ είπε ότι ο Μπέκαμ είναι δημόσιο πρόσωπο και οι ισχυρισμοί εις βάρος του για μοιχεία ενδιαφέρουν το κοινό.

Ο δικαστής είπε ακόμα ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις πως το δημοσίευμα του περιοδικού In Touch Weekly ήταν κακόβουλο, κάτι το οποίο είναι κομβικής σημασίας, γιατί σύμφωνα με τον αμερικανικό νόμο, τυχόν ενδείξεις ότι το δημοσίευμα ήταν κακόβουλο θα στοιχειοθετούσαν κατηγορία για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο Μπέκαμ, σύζυγος της Βικτόρια Μπέκαμ, πρώην τραγουδίστριας των Spice Girls, υποστηρίζει στην αγωγή του ότι ποτέ δεν συνάντησε την Ίρμα Νίτσι, κολ γκερλ στη Νέα Υόρκη, η οποία πληρώνεται με 10.000 δολάρια τη βραδιά, και στο δημοσίευμα δηλώνει ότι είχε ερωτική επαφή μαζί του στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο.

Οι δικηγόροι του Μπέκαμ ανακοίνωσαν ότι θα εφεσιβάλλουν την απόφαση του δικαστή Ρεάλ και θα συνεχίσουν τη δικαστική τους μάχη κατά του περιοδικού, το οποίο εδρεύει στις ΗΠΑ και της εκδοτικής εταιρίας Bauer.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags