Η Έλενα Ακρίτα σχολίασε με πέντε λέξεις τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη,  μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook εκτίμησε για τον τραγουδιστή πως: «Η καριέρα του Ρουβά τελείωσε».

Κάτω από την ανάρτησή της τα σχόλια έπεσαν βροχή με πολλούς να αντιδρούν. Η δημοσιογράφος μάλιστα άνοιξε διαδικτυακό διάλογο με τους followers της.

Κάποιος έγραψε: «Από εσάς συγκεκριμένα Elena Akrita αλήθεια είναι πως δεν περίμενα αυτό το σχόλιο. Η τοποθέτηση του Ρουβά ήταν ακριβώς η ίδια με των γονιών του Άλκη, η ίδια με του Ζακ... "απαντάμε στη βία με αγάπη». Η κυρία Ακρίτα απάντησε: «Μιλάτε σοβαρά ή τρολάρετε; Ελπίζω το δεύτερο».



Ειρωνικά σχολίασε όμως την τοποθέτηση της Ακρίτα και η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά, καθώς σε κείμενό της στα «Παραπολιτικά» ανέφερε:

«Εχει γούστο τώρα να αληθεύουν όσα λέγονται, ότι θίχτηκε ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, και το «The masked singer» να μπαίνει ξανά στο συρτάρι. Αντε, καλέ! Εδώ δεν θίγεται ο Τούρκος που μπαινοβγαίνουν στο «Survivor», θα θιγεί για θέμα που δεν τον αφορά;

-Βέβαια, την ίδια άποψη έχει και η εθνική μας κατήγορος, ότι η καριέρα του Σάκη τελείωσε! Ναι, στη Βόρεια Κορέα, σίγουρα. Θα του το είχε πάρει το κεφάλι ο Κιμ Γιονγκ Ουν…»

Αναμένουμε το επόμενο επεισόδιο στον… πόλεμο που μόλις ξεκίνησε!

Θυμηθείτε τι είχε δηλώσει ο Σάκης Ρουβάς: