Στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes μίλησε η Ελισάβετ Σπανού, η οποία κατεβαίνει υποψήφια στις δημοτικές εκλογές, μαζί με τον Γρηγόρη Λέων.

«Θα επιστρέψω για να κάνω προεκλογικό αγώνα. Θα γυρίσω τον Σεπτέμβρη γιατί ξεκινάνε όλα τότε. Τα τελευταία χρόνια έχω επιλέξει να μην τραγουδάω και να το κάνω υπό πολύ συγκεκριμένες συνθήκες. Μια τέτοια μάλλον έχει προκύψει και από τα τέλη Σεπτέμβρη θα είμαι σε ένα μαγαζί στα νότια προάστια αλλά αν δεν πέσουν οι υπογραφές, καλό είναι να μην λέμε» ανέφερε για τα επαγγελματικά της.

«Εγώ όσο έκατσα πέρασα ωραία και ήθελα να κάτσω άλλες 10 μέρες. Όλοι έχουμε καταλάβει τι είναι τελικά το Survivor, ένα τηλεοπτικό προϊόν που δεν έχει να αποδώσει και πολλά τελικά τελευταία. Μάλλον ξεφτιλίστηκε, την έχω ξαναχρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη αλλά αυτή είναι η άποψή μου, έχασε κάθε αίγλη του τελευταία και θεωρώ ότι ο κόσμος το έδειξε

Έχασα πολλά κιλά πολύ αμέσως και ζορίστηκα πάρα πολύ, δεν έβλεπα.

Είδαμε ανθρώπους που μετά το Survivor όχι μόνο δεν πήραν boost αλλά καταστράφηκαν» είπε για τη συμμετοχή της.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την υποψηφιότητά της ως δημοτική σύμβουλος στη Λυκόβρυση με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Λέων.

«Τον πιστεύω γι’ αυτό κατέβηκα. Δεν έχω καμία σχέση με την πολιτική και τα κόμματα» ανέφερε.

 

Κίνηση-ματ Ατζούν για το νέο Survivor - Επιστρέφει η κορυφαία παίκτρια - Θα ξεχάσουμε Δαλάκα και Σταυρούλα!

Το νέο spoiler για το αγαπημένο ριάλιτι Survivor έσκασε τώρα και αναφέρει ξεκάθαρα ότι η κορυφαία παίκτρια του 2022 επιστρέφει στο τηλεοπτικό ριάλιτι και τον Άγιο Δομίνικο.

Φυσικά μιλάμε για την Μαίη Εμμανουηλίδου, που είναι ένα απο τα πρόσωπα που μας εντυπωσιάσε με το αγωνιστικό της πνεύμα και τις ατελείωτες δυνατότητες που είχε και που τώρα μας ζαλίζει με τις καθηλωτικές της εμφάνίσεις.

Το spoiler αναφέρει ότι η Μαίη θα είναι μια απο τις παίκτριες που θα επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο, όπως ακριβώς θα κάνει και η Ασημίνα Χατζηανδρέου που τα έχει βρει σε όλα με την παραγωγή και αναμένεται να μας καθηλώσουν και οι δύο.

Άλλωστε τα κορίτσια αυτά ήταν πραγματικές παίκτριες που σκοπό είχαν μόνο την νίκη και το απέδειξαν πολλές φορές.

Η Μαίη όμως που της έχουμε και μια συμπάθεια παραπάνω, εκτός απο πολύ καλή παίκτρια, είναι και μια γυναίκα που ξέρει να καθηλώνει τα βλέμματα πάνω της. Αυτό κάνει και στα social media ειδικά τώρα το καλοκαίρι και η αλήθεια είναι ότι ευθύνεται για την αύξηση της θερμοκρασίας.

Δείτε την Μαίη Εμμανουηλίδου, στην ανάρτηση που έκανε και θα μας θυμηθείτε!

Πηγή: tvfreaks.gr