Facebook Pixel Γιώργος Λιάγκας - Κώστας Ζουράρις: Χαμός στον ΑΝΤ1! Ο Ζουράρις "στόλισε" live τον Λιάγκα για Κασσελάκη και τον… έκοψε στον αέρα - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ
Life
| 2023-10-20 09:20:00

Χαμός στον ΑΝΤ1! Ο Ζουράρις "στόλισε" live τον Λιάγκα για Κασσελάκη και τον… έκοψε στον αέρα - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Sportdog Team
Χαμός στον ΑΝΤ1! Ο Ζουράρις "στόλισε" live τον Λιάγκα για Κασσελάκη και τον… έκοψε στον αέρα - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Μία ώρα σας ακούω, ένα σαχλαμαριστάν απερίγραπτο»! Ο παρουσιαστής βρήκε τον... δάσκαλό του από τον πανεπιστημιακό και ακόμα τον περιμένουμε να συνεχίσει την τοποθέτησή του μετά τις διαφημίσεις...

Τον… δάσκαλό του βρήκε ο Γιώργος Λιάγκας στην ίδια του την εκπομπή και δη από τον καθηγητή και πρώην βουλευτή, Κώστα Ζουράρι, γνωστό για την αιχμηρότατη εκφορά του λόγου του.

Η εκπομπή προφανώς τον «έκλεισε» ως καλεσμένο προκειμένου να βγει στον αέρα και να σχολιάσει το θέμα του γάμου Κασσελάκη, όμως ο παρουσιαστής έφαγε μεγάλη κρυάδα όταν άνοιξε η σύνδεση.

Ο πανεπιστημιακός, σαφέστατα εκνευρισμένος και από την αναμονή και από το θέμα, κυριολεκτικά «στόλισε» τον αιφνιδιασμένο Γιώργο Λιάγκα και τους συνεργάτες του.

«Το παραξηλώσατε, γιατί στην Παλαιστίνη παντρεύεται ξανά ο Χάρος με τη Χαρόντισσα.  Μία ώρα σας ακούω, ένα σαχλαμαριστάν απερίγραπτο από διαφόρους. Να τους λέγατε “καλά στέφανα” και να περάσετε στην Παλαιστίνη. Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω για τον Στέφανο, το θεωρώ και ακαλαίσθητο σήμερα. Ο Χάρος και η Χαρόντισσα σκοτώνουν και ξαναπαντρεύονται» πρόλαβε να πει ο κύριος Ζουράρις πριν διακοπεί η τηλεφωνική του σύνδεση ενώ η εικόνα του έπαιζε κανονικά.

«Πάμε σε διαφημίσεις και θα το αποκαταστήσουμε» είπε ο παρουσιαστής κάτι που φυσικά δεν έγινε ποτέ…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags