Facebook Pixel ALPHA: Ελλάδα - Γαλλία, απόψε στις 21:45
Life
| 2023-11-21 14:53:00

ALPHA: Ελλάδα - Γαλλία, απόψε στις 21:45

Sportdog Team
ALPHA: Ελλάδα - Γαλλία, απόψε στις 21:45

Με ψηλά το κεφάλι θέλει να ολοκληρώσει η Εθνική τα Προκριματικά του Euro. Απόψε στις 21:45 τελευταίο παιχνίδι στην ΟΠΑΠ Αρένα με τη φιναλίστ του Μουντιάλ, την πανίσχυρη Γαλλία. Η νίκη θα δώσει ψυχολογία στην Εθνική για τα play off του Μαρτίου όπου θα διεκδικήσουμε την πρόκριση.

ΕΛΛΑΔΑ – ΓΑΛΛΙΑ, απόψε στις 21:45, ζωντανά από την τηλεόραση του Alpha, σε περιγραφή Ισίδωρου Πρίντεζη και σχολιασμό Γιάννη Αναστασίου. Λίγο πριν το σφύριγμα της έναρξης του αγώνα, ο Σπύρος Νάσιος με τον Βέλιμιρ Ζάετς και τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ θα μας δώσουν ένα πρώτο σχόλιο για την σημαντική αναμέτρηση.

Η ποδοσφαιρική πανδαισία ξεκινάει στις 21:00 με την εκπομπή Pre Game με οικοδεσπότη τον Γιαννίκο Δούσκα και καλεσμένο τον Νίκο Μαχλά. Οι ζωντανές συνδέσεις με την OΠΑΠ Αρένα θα μας μεταφέρουν το κλίμα πριν από την έναρξη της σπουδαίας αναμέτρησης.  

Αμέσως μετά από τη λήξη της αναμέτρησης θα ακολουθήσει η εκπομπή Post Game, με πλούσιο ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο και δηλώσεις των πρωταγωνιστών αλλά και μια σαφή εικόνα για την πρόκληση των Play offs του Nations League.  

Δείτε το trailer:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags