Facebook Pixel Kitchen Lab: Αύριο Σάββατο 02 και την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου στις 16:40 στον Alpha
Life
| 2023-12-01 18:03:00

Kitchen Lab: Αύριο Σάββατο 02 και την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου στις 16:40 στον Alpha

Sportdog Team
Kitchen Lab: Αύριο Σάββατο 02 και την Κυριακή 03 Δεκεμβρίου στις 16:40 στον Alpha

Συνταγές με ιταλική φινέτσα!

Σαββατοκύριακο, 02 και 03 Δεκεμβρίου, με «Kitchen Lab» και τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Συνταγές πανεύκολες αλλά την ίδια στιγμή πολύ αρωματικές και χρωματιστές, προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για αύριο Σάββατο 02 Δεκεμβρίου στις 16:40.

Ένα γευστικό ορεκτικό, χορτόπιτα με φέτα, που μόλις βγει θα φέρει στην κουζίνα σας τις πιο ωραίες μυρωδιές, τόσο από τα φρέσκα χόρτα εποχής όσο και από την φέτα αλλά και το υπέροχο χωριάτικο φύλλο, είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο μενού. Για κυρίως γεύμα επιλέγει ένα φαγητό πολύ θρεπτικό, εύκολο και σκέτο γλύκισμα στο πιάτο σας, έναν τραχανά με κοτόπουλο και φέτα, χορταστικό και πεντανόστιμο που θα σας κλέψει την καρδιά και θα επιστρέφετε σε αυτό όποτε αναζητάτε μια απλή λύση αλλά και μια γεύση από την οποία δεν θα λείπει τίποτα. Σερβίρει με φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο, φέτα σε κομμάτια και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Για επιδόρπιο ετοιμάζει gingerbread cookies που θα τα κάνει με μέλι και θα αναδείξει τα αρώματα αυτού του μπισκότου με τον καλύτερο τρόπο. Είναι πανεύκολα, αρωματικά, πεντανόστιμα, πανέμορφα και θα είναι ο λόγος να γεμίσει το σπίτι σας με υπέροχες μυρωδιές, όχι μόνο την περίοδο των γιορτών αλλά και όλον τον υπόλοιπο χρόνο.

Την Κυριακή 03 Νοεμβρίου, ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα Kitchen Lab στις 16:40 με ένα μενού εντελώς ιταλικό, αφού και οι τρεις συνταγές του επεισοδίου έχουν προέλευση από την Ιταλία, είναι όλες πεντανόστιμες και πανεύκολες, με την ιταλική φινέτσα που θα τις κάνει να ξεχωρίσουν.

Το μενού ανοίγει με καρπάτσιο μοσχάρι, πανεύκολο, φινετσάτο και πεντανόστιμο, θα μας διακτινίσει στην πανέμορφη Ιταλία και θα μας θυμίσει πως η ζωή είναι όμορφη και βρίσκεται στα μικρά καθημερινά. Σερβίρει με flakes παρμεζάνας, ρόκα και προαιρετικά wedges από lime. Για κυρίως γεύμα σερβίρει μια πεντανόστιμη, κάπως πικάντικη, συνταγή ζυμαρικών, την amatriciana. Είναι μια πολύ κλασική ιταλική γεύση που έχει φανατικούς θαυμαστές σε όλον τον κόσμο και αξίζει να μάθετε να την φτιάχνετε γιατί είναι μοναδική και σερβίρει με τριμμένη παρμεζάνα και πιπέρι. Για επιδόρπιο φτιάχνει ένα τιραμισού για 2, έχοντας έναν στόχο: το ιταλικό τιραμισού, που σημαίνει «ανέβασε με», αυτήν την φορά να σας το δείξει σε μια εκδοχή που είναι μόνο για δύο. Εάν θέλετε να κάνετε κάτι γρήγορο για σας και το άλλο σας μισό, εάν θέλετε να ετοιμάσετε ένα πεντανόστιμο γλυκό για εσάς και το παιδάκι σας, εάν θέλετε να φωνάξετε την κολλητή σας και να μοιραστείτε το πιο ωραίο τιραμισού του κόσμου μέσα σε ελάχιστο χρόνο ή αν θέλετε να ετοιμάσετε μια διπλή μερίδα για εσάς, αυτό το τιραμισού πρέπει να το δοκιμάσετε!

Δείτε το trailer εδώ:

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags