Facebook Pixel Ελένη Μενεγάκη - MEGA: Τεράστια ανατροπή με Μενεγάκη, προσωπική απόφαση Μαρινάκη - Εξελίξεις με Σκορδά, Μελέτη, Αρναούτογλου
Life
| 2024-01-07 13:56:00

Τεράστια ανατροπή με Μενεγάκη, προσωπική απόφαση Μαρινάκη - Εξελίξεις με Σκορδά, Μελέτη, Αρναούτογλου

Sportdog Team
Τεράστια ανατροπή με Μενεγάκη, προσωπική απόφαση Μαρινάκη - Εξελίξεις με Σκορδά, Μελέτη, Αρναούτογλου

Σε ποιο κανάλι θα βρίσκεται η «ωραία Ελένη» τη νέα σεζόν; Θα κάνει τηλεόραση ή θα πάρει ξανά άδεια;

Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ημέρες γύρω από την πρωινή ζώνη του Mega!

Κάτι ακούγεται τις τελευταίες μέρες ότι το Mega έχει αρχίσει να κάνει πίσω για την Ελένη Μενεγάκη και ίσως και να τη θέλει με νέο συμβόλαιο. Ίσως μόνο με μία σχετική μείωση στις απολαβές της όπως γράφει το «tvnea.com».

Βέβαια, υπάρχουν και τα στελέχη του καναλιού που δεν τη θέλουν καθόλου. Για να δούμε τι θα υπερτερέσει...

Τα τηλεοπτικά συμβόλαια που συζητιούνται

Eδώ και αρκετές εβδομάδες ακούγεται πως η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα μπορεί να μη βρίσκεται του χρόνου στην πρόγραμμα του καναλιού- άβολο για τους συντελεστές της. Χτες όμως, για παράδειγμα, η Δανάη έκανε 12% στο δυναμικό κοινό και βρέθηκε στη δεύτερη θέση. Αν συνεχίσει, λέμε εμείς τώρα, να κάνει διψήφια νούμερα, οι άνθρωποι που αποφασίζουν, δεν θα κάτσουν λογικά να το ξανασκεφτούν;

Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη λήγει το καλοκαίρι και ότι η Ελεονώρα Μελέτη φέρεται αποφασισμένη να απέχει από το καθημερινό πρόγραμμα την επόμενη σεζόν, δεν αποκλείεται τα δημοσιεύματα να διαψευστούν. Ήδη πάντως ένας συνεργάτης της εκπομπής έχει εξασφαλίσει δουλειά και για του χρόνου αν το «Πάμε Δανάη» γίνει «Φεύγουμε Δανάη».

Το ίδιο ισχύει και για τη Φαίη Σκορδά, η οποία αρχίζει ήδη να κερδίζει μονάδες τηλεθέασης από το Survivor. Βέβαια, από την περσινή μου εμπειρία στην εκπομπή, όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, ο τηλεθεατής ενδιαφέρεται περισσότερο για τον αρνητικό σχολιασμό και τα σπόιλερ, κάτι που δεν μπορείς φυσικά να κάνεις όταν βρίσκεσαι στο ίδιο κανάλι.

Πέρσι, για παράδειγμα, είχα «τολμήσει» να πω στον αέρα ότι οι παίκτες εκεί δείχνουν πιο αποφασισμένοι να μείνουν επειδή τα χρήματα ήταν πάρα πολλά (ό,τι πιο προφανές δηλαδή) και μου έγινε έντονη παρατήρηση από στέλεχος του σταθμού. Την ίδια στιγμή στην Καινούργιου απέναντι αλλά και τα ΣΚ στην Τσολάκη γινόταν «πάρτι» με το Survivor, όπως έγινε και σήμερα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να κατακεραυνώνει το παιχνίδι πριν καν ξεκινήσει- που και αυτό promo είναι για το συγκεκριμένο project. Αν στον ΣΚΑΪ φύγουν από τη λογική αγιοποίησης του πρότζεκτ (όπως ίσχυε με τον Μουτσινά) και αφήσουν την έμπειρη ομάδα να κάνει τη δουλειά της όπως ξέρει καλύτερα, όλοι κερδισμένοι θα βγουν.

Πάντως η Φαίη δεν έχει μιλήσει ακόμα με το κανάλι για το ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου της, κάτι που προκαλεί εντύπωση αφού είναι γνωστό ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την παρουσιάστρια και από άλλον σταθμό….

Και μην ξεχνάμε φυσικά το άλλο μεγάλο συμβόλαιο που λήγει τον Ιούνιο και φυσικά μιλάμε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που καλείται για άλλη μια φορά να αντιμετώπισει το Survivor από την επόμενη εβδομάδα- πέρσι δεν τα είχε πάει καθόλου άσχημα. Ο Γρηγόρης όμως βρίσκεται και στο στόχαστρο του Mega- η πρόταση μάλιστα υπάρχει από την περασμένη σεζόν και παραμένει ενεργή….

Πηγή: okmag.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags