Facebook Pixel Sportdog.gr | "Κεραμίδα" για τη Φαίη Σκoρδά - Το αποφάσισαν στον ΣΚΑΪ, έδωσε το "οκ" και ο Γιάννης Αλαφούζος
Life
| 2024-02-17 12:48:00

"Κεραμίδα" για τη Φαίη Σκoρδά - Το αποφάσισαν στον ΣΚΑΪ, έδωσε το "οκ" και ο Γιάννης Αλαφούζος

Sportdog Team
"Κεραμίδα" για τη Φαίη Σκoρδά - Το αποφάσισαν στον ΣΚΑΪ, έδωσε το "οκ" και ο Γιάννης Αλαφούζος

Η νέα εκπομπή που έρχεται, το μέλλον της στο κανάλι και ο ρόλος της Μαρίας Μπακοδήμου τη νέα σεζόν...
 

Μία νέα απογευματινή εκπομπή με γυναικεία θέματα θέλει να εντάξει στο πρόγραμμά του ο Σκάι για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Concept; Θέματα που αφορούν τη σύγχρονη γυναίκα και τις ανάγκες της ως μητέρας και συζύγου.

Ψυχολόγοι, γιατροί, ειδικοί συνεργάτες θα φιλοξενούνται στην ωριαία μαγνητοσκοπημένη εκπομπή, η οποία, όπως πληροφορούμαστε, θα έχει και πολλές στήλες με εμπορική τοποθέτηση (προβλεπόμενο, μιας και ο ετήσιος τζίρος από τη «βιομηχανία της ομορφιάς» ξεπερνά στην Ελλάδα τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ).

Ποια η παρουσιάστρια της νέας εκπομπής

Στα επιμέρους, η νέα εκπομπή για καλύτερη ζωή φαίνεται ότι πήρε το «πράσινο φως», με την εταιρεία παραγωγής να κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό το όνομα της παρουσιάστριας.

Μάλιστα το συγκεκριμένο πρότζεκτ φαίνεται να είναι το «plan B» του καναλιού του Φαλήρου για εισροή χρημάτων, εφόσον τη νέα σεζόν δεν υπάρξει ψυχαγωγική ζώνη.

Όλα θα κριθούν από τις διαπραγματεύσεις των επιτελικών του τόσο με τη Μαρία Μπακοδήμου όσο και με τη Φαίη Σκορδά.

Πηγή: parapolitika.gr

Ξανά ερωτευμένη η Φαίη Σκορδά - Ποιος είναι ο νέος της αγαπημένος - Άλλος όμως έστειλε τα 201 τριαντάφυλλα!

Η παρουσιάστρια του Σκάι, δύο χρόνια μετά το τέλος της σχέσης της με τον Νίκο Ηλιόπουλο και έξι μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα, φαίνεται να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Η ίδια είναι ερωτευμένη με διευθυντικό στέλεχος, με άτομο δηλαδή εκτός media, εδώ και τρεις μήνες, αλλά κρατά το αίσθημα αυτό ως επτασφράγιστο μυστικό.

Να διευκρινίσουμε, ωστόσο, ότι τα 201 κόκκινα τριαντάφυλλα που της είχαν σταλεί πριν από λίγο καιρό και η ίδια ευχαρίστησε δημόσια τον αποστολέα -χωρίς αν τον αποκαλύπτει-, δεν προέρχονται από προσωπική της σχέση, αλλά από στέλεχος καναλιού που την πολιορκεί στενά. Η αποκάλυψη αναμένεται τις επόμενες βδομάδες…

Πηγή: Περιοδικό Down Town 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags