Facebook Pixel MEGA: Βόμβα με τη Φαίη Σκορδά - Άνω κάτω με Μενεγάκη - "Τέλος" top όνομα!
Life
| 2024-02-21 09:20:00

Βόμβα με τη Φαίη Σκορδά στο MEGA - Άνω κάτω με τη Μενεγάκη - "Τέλος" κορυφαίο όνομα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βόμβα με τη Φαίη Σκορδά στο MEGA - Άνω κάτω με τη Μενεγάκη - "Τέλος" κορυφαίο όνομα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζει μία μεταγραφή... αεροδρομίου, όπως συνηθίζει να κάνει τα τελευταία χρόνια για τον Ολυμπιακό.
 

Πρόταση μαμούθ κατέθεσε το Mega στη Φαίη Σκορδά για συνεργασία των δύο πλευρών από την επόμενη σεζόν. Το Μεγάλο κανάλι οδεύει σε νέο σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς με την παρουσιάστρια να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Σύμφωνα με τη RealNews που κυκλοφορεί, το Mega έχει ήδη πλησιάσει τη Σκορδά με επίσημη πρόταση συνεργασίας. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η επιλογή της παρουσιάστριας προέρχεται από την ανώτατη βαθμίδα διοίκησης του καναλιού. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να προγραμματιστεί νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την ίδια ώρα ο ΣΚΑΪ δεν έχει ανοίξει ακόμη διάλογο με την παρουσιάστρια ενόψει της λήξης του συμβολαίου της σκοπεύοντας να ασχοληθεί με τα θέματα της ψυχαγωγίας μέσα στο Μάρτιο.

Η πρόταση του Mega στη Φαίη Σκορδά αφορά την παρουσίαση καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής χωρίς να είναι ακόμη γνωστό αν πρόκειται για πρόγραμμα της πρωινής ή μεσημεριανής ζώνης.

Εξελίξεις με την Ελένη Μενεγάκη!

Σε κάθε περίπτωση, η έλευση της Σκορδά, αν αποφασίσει να επιστρέψει στο Μεγάλο Κανάλι μετά από 11 χρόνια, θα επισφραγίσει τα σχέδια του καναλιού της Συγγρού για ανασχηματισμό στο off-peak πρόγραμμά του και στις daytime εκπομπές. Την ίδια στιγμή, το Mega καταθέτει νέα πρόταση προς την Ελένη Μενεγάκη για αξιοποίησή της στο βραδινό πρόγραμμα.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εκπομπή «Ελένη» διανύει κατά πάσα πιθανότητα την τελευταία της σεζόν, ενώ, ενόψει της λήξης του συμβολαίου του Mega με την παρουσιάστρια, έπεσε στο τραπέζι διαφορετική φόρμουλα συνεργασίας, με αναζήτηση φορμάτ που θα ταίριαζε σε εκείνη.

Οπως αποκάλυψε η Realnews την περασμένη εβδομάδα, το Mega αναζητεί ένα βραδινό feel-good σόου, στα πρότυπα του «Secret song» στον Alpha. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πλευρά του καναλιού, το εν λόγω σόου προορίζεται για την Ελ. Μενεγάκη. Η δημοφιλής παρουσιάστρια, που έχει δεχθεί ανάλογες προτάσεις στο παρελθόν, μέχρι στιγμής έχει αρνηθεί να μεταπηδήσει στη βραδινή ζώνη, καθιστώντας σαφές ότι την ενδιαφέρει μόνο η καθημερινή εκπομπή. Μένει να δούμε ποια στάση θα κρατήσει η Ελ. Μενεγάκη και ποιες αποφάσεις θα πάρει για το τηλεοπτικό μέλλον της, εντός ή εκτός Mega...

 

Ελεονώρα Μελέτη: Ποιο είναι το τηλεοπτικό μέλλον της παρουσιάστριας;

Ανοιχτές είναι οι συζητήσεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη και ο Νίκος Γεωργιάδης έδωσε στην εκπομπή Πρωινό Σουσού όλο το ρεπορτάζ για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Όπως ανέφερε, στη βραδινή ζώνη του Mega υπάρχει μια εκπομπή που είναι κοντά σε αυτό που θέλει να κάνει η Ελεονώρα Μελέτη.

Το Night out με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη δεν εχει εκπληρώσει τις προσδοκίες απο τα νούμερα τηλεθέασης και όλα δείχνουν οτι θα ολοκληρωθεί ο κύκλος της εκπομπής. Σε περίπτωση που γίνει αυτό, αναμενόμενο είναι να ανοίξει ο δρόμος για μια βραδινή εκπομπή με την παρουσίαση να αναλαμβάνει η Ελεονώρα Μελέτη. Πληροφορίες του Νίκου Γεωργιάδη αναφέρουν επίσης ότι υπάρχει και άλλος σταθμός ο οποίος εκδηλώνει ενδιαφέρον για την παρουσιάστρια παρότι δεν της έχει γίνει ακόμα επίσημη πρόταση.
 
Η Ελεονώρα Μελέτη προς το παρόν όμως διατηρεί ως απόλυτη προτεραιότητα της το «μεγάλο κανάλι», καθώς έμεινε ευχαριστημένη από τη συνεργασία τους.
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags