Facebook Pixel Sportdog.gr | Ούτε ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν το πίστευε - Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε την πιο ακριβή συμφωνία στην Ελλάδα!
Life
| 2024-03-16 11:47:00

Ούτε ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν το πίστευε - Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε την πιο ακριβή συμφωνία στην Ελλάδα!

Sportdog Team
Ούτε ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν το πίστευε - Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε την πιο ακριβή συμφωνία στην Ελλάδα!

Πώς το MEGA έβγαλε πάρα πολλά χρήματα με μόλις κίνηση της παρουσιάστριας…

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

Παρότι αρχικά τα δημοσιογραφικά πηγαδάκια έριχναν στο τραπέζι σενάρια που ήθελαν το Μεγάλο Κανάλι να μην περιλαμβάνει από την επόμενη χρονιά την εκπομπή «Ελένη», το πλάνο έχει αναστραφεί και όπως φαίνεται η παρουσιάστρια συνεχίζει στο ίδιο κανάλι.

Η Ελένη Μενεγάκη αποτελεί ισχυρό όπλο του σταθμού γεγονός που φάνηκε περίτρανα από το πρόσφατο «χρυσό» deal της παρουσιάστριας.

Σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη, το αναψυκτικό που πίνει κάθε μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη με μεγάλο ζήλο στην εκπομπή απέφερε ιλιγγιώδη έσοδα τόσο στο κανάλι όσο και σε εκείνη -ένα deal που απέδειξε την εμπορική δύναμη της παρουσιάστριας την πιο κατάλληλη στιγμή!

Πηγή: okmag.gr.

Βέτο Μαρινάκη σε Αρναούτογλου - Ανακοίνωσαν τα... μαντάτα στον Γρηγόρη!

Ολοκληρώθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες η τελική συμφωνία της ανανέωσης του συμβολαίου του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον ΑΝΤ1 και απομένει πλέον η τυπική διαδικασία της ανακοίνωσης από τις δημόσιες σχέσεις του σταθμού.

Ο «Άρνι» σταθερή αξία στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο θα παραμείνει στο κανάλι του Αμαρουσίου για τα επόμενα τρία χρόνια παρουσιάζοντας τη βραδινή του εκπομπή «The 2Night Show», το τηλεπαιχνίδι «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος» αλλά και μια ταξιδιωτική εκπομπή.

Δεν θα χρησιμοποιηθεί ο τίτλος «Όμορφος Κόσμος» που διατηρείται στην ταινιοθήκη του Mega, αλλά παρεμφερές όνομα που σίγουρα θα παραπέμπει στην επιτυχημένη εκπομπή οδοιπορικών του Γρηγόρη. Ο πρώτος κύκλος ξεκινά γυρίσματα τον επόμενο μήνα και θα απαρτίζεται από συνολικά δέκα επεισόδια.

Η προβολή της εκπομπής θα ξεκινήσει το φθινόπωρο ταυτόχρονα με το λανσάρισμα του νέου προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού του Αμαρουσίου. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα έχει συνοδοιπόρο σ’ αυτή τη νέα τηλεοπτική – ταξιδιωτική του περιπέτεια. Θα είναι ο floor manager του «The 2Night Show» Διονύσης Κυπριώτης, τον οποίο τον έχουμε δει πολλές φορές στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και αποδεδειγμένα έχει τηλεοπτική χημεία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Υπάρχει η σκέψη ο κύκλος των οδοιπορικών να ξεκινήσει από τη γενέτειρα του παρουσιαστή, δηλαδή τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο δεν έχει παρθεί ακόμη η τελική απόφαση. 

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags