Facebook Pixel ‘Άσχημα νέα για Γρηγόρη Αρναούτογλου - Ανατροπή βόμβα μετά την ανακοίνωση
Life
| 2024-04-01 09:20:00

‘Άσχημα νέα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Ανατροπή βόμβα μετά την ανακοίνωση: "Βιάστηκε..."! (Vid)

Sportdog Team
‘Άσχημα νέα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Ανατροπή βόμβα μετά την ανακοίνωση: "Βιάστηκε..."! (Vid)

Η πληροφορία έσκασε σαν βόμβα για τον Γρηγόρη, ο οποίος έχει μιλήσει σε όλα τα κανάλια για κάτι που δεν ισχύει!

O Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα Δε Γίνεται” για το παρασκήνιο της τρίτης του εκπομπής στον ΑΝΤ1.

Αρχικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δήλωσε ότι ξεκινάει γυρίσματα σε λίγες μέρες για τη νέα του ταξιδιωτική εκπομπή στον ΑΝΤ1. «Ψάχνω να βρω τίτλο για τη νέα εκπομπή μου. Θα ξεκινήσει με την νέα τηλεοπτική σεζόν και θα την δείτε μετά τον Σεπτέμβριο».

Αξίζει αν σημειώσουμε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τη σημαντική εμπειρία και τον επαγγελματισμό του, θα συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του στον ANT1 και θα βρίσκεται και πάλι στο τιμόνι των αγαπημένων τηλεοπτικών προγραμμάτων του σταθμού «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» και «The 2Night Show».

 

Αυτά είναι τα δύο... σίγουρα, γιατί σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν προ ημερών στον "αέρα" του ΣΚΑΪ, το νέο του ταξιδιωτικό πρότζεκτ, ΔΕΝ είναι σίγουρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της πρωινής εκπομπής του καναλιού και όσα είπε ο Γρηγόρης Μελάς, μπορεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να το έχει αποφασίσει και να το έχει ανακοινώσει σε όλα τα κανάλια που μιλάει, όμως στην διοίκηση του καναλιού ακόμα δεν του έχουν δώσει το τελικό "οκ". Συμφώνησαν για την εκπομη, ότι θα γίνει κάποια στιγμή, αλλά δεν ξέρουν ακόμα το πότε και πώς. Η συζήτησή τους για το πώς θα γίνε η εκπομπή και με ποιο στυλ, ακόμα δεν έχει αποφασιστεί...

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ μετά το 6.30'':

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags