Facebook Pixel ΣΚΑΪ - Γιώργος Αυτιάς: 4 πασίγνωστοι δημοσιογράφοι οι αντικαταστάτες του!
Life
| 2024-04-02 09:40:00

Τεράστια ανατροπή στον ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αυτιά - 4 πασίγνωστοι δημοσιογράφοι οι αντικαταστάτες του (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Τεράστια ανατροπή στον ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Αυτιά - 4 πασίγνωστοι δημοσιογράφοι οι αντικαταστάτες του (ΦΩΤΟ)

Ούτε ένας ούτε δύο ούτε τρεις, αλλά τέσσερις παρουσιαστές θα χρησιμοποιήσει το κανάλι του Φαλήρου για να καλύψει το κενό του υποψήφιου Ευρωβουλευτή!

Μπορεί ακόμα ο Γιωργος Αυτιάς να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα για ψηφοδέλτιο επικράτειας της ΝΔ ωστόσο στον Σκαι εδώ και καιρό δουλεύουν το σενάριο της αντικατάστασής του και μάλιστα εκ των έσω προς το παρών όπως πρώτη σας είχα ενημερώσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, έγιναν διάφορες συζητήσεις και έπεσαν στο τραπέζι διαφορά ονόματα από τα πιο μεγάλα μέχρι δημοσιογράφους ικανούς που έχουν δώσει τα διαπειστευτήριά τους. Ωστόσο η λύση που κυριάρχησε ήταν να πάνε σε σίγουρα πράγματα και να μην ρισκάρουν πολλά. Έτσι, από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν την εκπομπή «Καλημέρα» θα παρουσιάζουν εκ περιτροπής τα επιτυχημένα δίδυμα του σταθμού, τα οποία καλούνται να βάλουν πλάτη όχι φυσικά με το αζημίωτο.

Ποια είναι αυτά; Το δίδυμο του «Σήμερα» Δημητρης Οικονόμου και Ακης Παυλόπουλος εναλλάξ με τους «Αταίριαστους», Γιαννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας θα καλύψουν το κενό του Γιώργου Αυτιά ως τον Ιούλιο, οχι όμως ως δίδυμα αλλά ο καθένας ως μονάδα για να αναλογεί στη πράξη ένα Σαββατοκύριακο στον καθένα.

Έκλεισε το 12 με 2 στον Σκαι: Ποιος δημοσιογράφος επιστρέφει τηλεοπτικά με δική του εκπομπή;

Με γρήγορες κινήσεις προχωρούν στον Σκαι για την ερχόμενη σεζόν τουλάχιστον σε ότι αφορά στην ενημέρωση που θα καλύψει ένα σεβαστό πλέον κομμάτι του προγράμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, είτε μείνει η Φαίη Σκορδα του χρόνου με νέο συμβόλαιο ειτε φύγει, ένα είναι σίγουρο ότι η ζώνη που εντάσσεται φέτος το Fay’s time θα καλυφθεί από ενημερωτική εκπομπή όπως άλλωστε συνέβαινε και στο παρελθόν.

Μάλιστα το πρόσωπο που θα αναλάβει δεν είναι άλλο από ένα πολύ γνώριμο που αποτελεί τρόπον τινά και το σήμα κατατεθέν του σταθμού. Αυτό δεν είναι άλλο από τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος πλέον θα έχει πέρα από τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή 8- 10 στον Σκαι 100,3 και την τηλεοπτική με ένα δίωρη άκρως χορταστικό ενημερωτικό από τις 12-2 το μεσημέρι.

Πηγή: tinasmess.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags