Facebook Pixel Ηχηρή απάντηση από το MEGA - Έκλεισε στόματα με το πιο… καυτό όνομα
Life
| 2024-04-04 09:20:00

Ηχηρή απάντηση από το MEGA - Έκλεισε στόματα με το πιο… καυτό όνομα στην Ελλάδα!

Sportdog Team
Ηχηρή απάντηση από το MEGA - Έκλεισε στόματα με το πιο… καυτό όνομα στην Ελλάδα!

Λίγες ώρες μετά τη φημολογία, έβγαλε ανακοίνωση για την συμφωνία με διάσημη τραγουδίστρια, η οποία κάνει σαματά στο διαδίκτυο και στην πίστα.

Σαν… βόμβα έσκασε το ρεπορτάζ για το πρόωρο τέλος στο «Σπίτι με το MEGA», τη μουσική εκπομπή που παρουσιάζει η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Η εκπομπή είχε να γυρίσει νέο επεισόδιο αρκετό καιρό, ενώ υπήρχε πρόβλημα και με την εύρεση τραγουδιστών για να έρθουν ως καλεσμένοι.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά και αφού φούντωσε η σχετική φημολογία, το κανάλι απάντησε με ανακοίνωση και κάνοντας… προαναγγελία την επόμενη εκπομπή!

Αναλυτικά:

Το "Σπίτι με το MEGA" συνεχίζει τις τηλεοπτικές συναυλίες που έγιναν συνήθεια των τηλεθεατών στα βράδια του Σαββάτου.

Η μουσική έχει βρει το… Σπίτι της στο MEGA. Tα Σαββατόβραδα, εδώ και χρόνια, το ραντεβού είναι σταθερό και η διασκέδαση εξασφαλισμένη.

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα, το "Σπίτι με το MEGA" επιστρέφει το Σάββατο 13 Απρίλιου στις 22:10 με νέο, εκρηκτικό αφιέρωμα. Η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται την Κατερίνα Λιόλιου. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια με τη χαρακτηριστική φωνή και την εντυπωσιακή παρουσία θα βάλει φωτιά στη σκηνή με τα τραγούδια της.

Δίπλα της θα βρεθούν εκλεκτοί καλλιτέχνες που μεσουράνησαν στα 90’s και έχουν αποκτήσει το δικό τους πιστό κοινό: Χρίστος Αντωνιάδης, Γιώργος Δασκουλίδης, Πέτρος Ίμβριος, Χρήστος Πάζης, Σπύρος Σπυράκος. Στη βραδιά συμμετέχουν η Κλαυδία και η Αντιγόνη Ζωγραφάκη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Lioliou (@katerinalioliouofficial)

Eπεισόδιο με Κατερίνα Λιόλιου στην πίστα - Της πέταξαν τασάκι στο πρόσωπο - Σταμάτησε να τραγουδάει και… (Vid)

Πρόκειται για την ταλαντούχα Θεσσαλονικιά, που αναστατώνει τις πίστες και ανάβει φωτιές στις ανδρικές καρδιές.

Η Κατερίνα Λιόλιου έχει αναδειχθεί σε πολύπλευρο ταλέντο, αφού πριν δύο χρόνια την απολαύσαμε και ως παρουσιάστρια… στα παρασκήνια του X Factor, ενώ πλέον σαρώνει στη νυχτερινή Αθήνα.

Η καλλονή Θεσσαλονικιά, που διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που βοηθούν μια καριέρα, και φωνή και εντυπωσιακή, πληθωρική παρουσία από τη στιγμή που εμφανίστηκε προκάλεσε πανικό και αναστατώσεις!

Ο κόσμος την γνώρισε πρώτη φορά στα blind auditions του «The Voice» του 2014, με την Δέσποινα Βανδή να είναι η coach της.

Η σαγηνευτική Κατερίνα, μπορεί να ζαλίζει το τηλεοπτικό και διαδικτυακό κοινό, αλλά σίγουρα δεν μένουν παραπονεμένοι και οι θαμώνες και θαυμαστές της των νυχτερινών μαγαζιών, από τις «μαγευτικές» εμφανίσεις της που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στις νυχτερινές πίστες.

Κάποιοι βέβαια, πίνουν λίγο παραπάνω και ξεπερνούν τα όρια, όπως αυτός που της πέταξε τασάκι ή παγάκι στο πρόσωπο και την ανάγκασε να διακόψει το πρόγραμμα!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

@pitsogia @@katerinalioliou ♬ πρωτότυπος ήχος - georgepits

Κατερίνα Λιόλιου: Το νέο βίντεο κλιπ και η αλλαγή στα μαλλιά της

Η Κατερίνα Λιόλιου έδωσε στους διαδικτυακούς ακολούθους της, μια μικρή γεύση από το νέο της βίντεο κλιπ και την αλλαγή που έκανε για αυτό, στα μαλλιά της.

Μέσω Instagram, η τραγουδίστρια ανέβασε ένα σύντομο απόσπασμα από το μουσικό βίντεο για το νέο της κομμάτι. Στο συγκεκριμένο κλιπ, η Κατερίνα Λιόλιου εμφανίζεται να έχει ροζ μαλλιά σε καρέ κούρεμα και να φοράει ένα σετ που θυμίζει μαγιό, σε μπεζ απόχρωση. Όσο τραγουδάει, η ίδια είναι δεμένη στα χέρια με μακριές αλυσίδες που ξεκινούν από ψηλά στο ταβάνι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags